Julmysiga plagg i rött, svart och grönt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Jag hoppas att ni har en fin novemberdag/kväll oavsett om ni har snö eller inte. Här i Malmö är det som vanligt ingen snö och det tycker jag inte om. överhuvudtaget skulle jag vilja flytta från den här stan på vintern för den är inte mysig då med blåst och regn snarare än snö och kyla. Men men. Nu skulle jag inte gnälla på vädret utan tipsa om julkläder att mysa i. Mycket av det jag visar här är dessutom rabatterat nu när det är Black Week.

Och ja, självklart kommer jag att visa bilder från födelsedag och New York här också. Det kommer. Jag ville bara tipsa om kläder först då storlekar och sånt verkar gå åt fort nu. Faktum är att jag har flera av plaggen i kollagen nedan men har inte hunnit fota pga New York och födelsedag. Foton på plaggen på mig kommer också, men igen så vill jag lägga upp inlägg innan allt tar slut.

Så hav tålamod med mig. Och om inte annat så har jag lagt upp en del bilder från N.Y och fest på Instagram för den som är nyfiken 🙂 flincklouise heter jag på Instagram.

Men nu till de julmysiga plaggen. Flera av plaggen finns dessutom i svart eller grått också om man nu inte gillar rött 🙂 Och de flesta är nedsatta (dock inte innetofflorna och kanske nåt mer, men det mesta är rabatterat nu). Länk Cellbes.

Den här klänningen är så himla fin i färgen. Den skimrar verkligen fint och har en vacker röd nyans. En julig klänning som passar både till julbord och släkten med Kalle Anka. Länk klänning. Den här finns även i svart.

Här nedan har jag allt utom de svarta jultröjorna (jag har en från förra året dock). Allt sitter bra och jag kan därför rekommendera. Jag tänker att det kanske blir klänningen överst i mitten på julafton för min del. Den med plisserad kjol.

Länkar överst från vänster: ❤️ Tshirt Oh deer ❤️Plisserad sammetsklänning ❤️ Röd kofta ❤️ Omlott sammetsklänning ❤️ Röd spetsklänning ❤️ Svart tunika med julmotiv

Självklart måste man ha myskläder också. Pyjamasar, morgonrockar, hoodies och sköna tofflor hör ju till mellandagarna. Jag har det rödrutiga i både morgonrock och pyjamas, den rosa är också jättefin men kom på att jag har en liknande redan. Och det gröna setet vill jag ha.

Länkar överst från vänster:❤️ Rödrutig pyjamas ❤️Rödrutig morgonrock(jag tog en storlek större än vanligt för jag vill ha morgonrockar stora) ❤️ Grön velourhoodie ❤️Rosarutig pyjamas ❤️Varma innetofflor ❤️Gröna velourtajts

Som alltid – om man inte vill så behöver man inte handla ett dugg under Black Week, men om man nu ändå tänkt det så är det ju all idé att köpa det man tänkt när och om det är nedsatta priser. Det gör i alla fall jag. Jag inväntar rabatter, klubbdagar och sånt om det inte är brådska med det jag tänkt mig och så slår jag till om det till exempel är 25% (eller helst mer).

Den här koftan har jag visat förut men varför inte köra den igen nu när jag har med den i kollaget. Jojemen, det gör vi.
Länk röd kofta (som inte sticks).

Ja det var några tips och alla dessa är från Cellbes. Självklart är det ju andra också som har rabatter men så långt har jag inte hunnit än 🙂 Faktum är att jag inte hunnit köpa något själv dessa svarta-veckan dagar, men tanken är ett hängsmycke eller örhängen för pengar jag fick på min födelsedag. Så jag beger mig nog ut imorgon eller fredag och stångas med folk 😛

Ha en fin kväll vänner. Kram från mig.

6 reaktioner på ”Julmysiga plagg i rött, svart och grönt”

  1. Magiskt vacker klänning! Det blir definitivt ett köp via din länk! Men får jag fråga vilken storlek du bär, som referens?

    Tusen tack

  2. Ja så fin den röda klänningen är på dig! Det slog mig just att du är fin i alla färger och det är lite märkligt tycker jag😀, att passa i alla färger är bara att gratulera till!!
    Ser fram emot en massa NY och hemma födelsedags foton! 🧡

  3. Ja snö är mysigt men i Stockholm är det mest brunt och slaskigt, ligger bara fint en kort stund. Skulle gärna bo någonstans där snön får ligga kvar så man kan njuta av den, åka skidor etc.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *