Julklänning och byte av garderob

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Jag hoppas att ni hade en fin helg? Min var en såndär som bara försvann utan att jag gjorde något minnesvärt. Det jag pysslade med var att städa städa städa. Bland annat tog jag äntligen itu med att byta sommarkläder mot vinterditon. Nu är det ju inte så att jag gått runt med tunna sommarklänningar ändå, utan jag har ju haft mycket hoodies jeans och sådär och det har man ju året runt. Men nu ville jag ha bort sommarklänningar, blusar och sånt jag inte använder nu. Och fram med vinterklänningar, koftor, kavajer osv.

Det tog några timmar eftersom jag samtidigt slängde ut alla tshirts, linnen och toppar på golvet också för att vika och sortera dem i olika högar (enfärgade, tryck, långärmat, linnen, toppar) eftersom det varit kaos i min garderob. Men nu är det gjort. Nästan i alla fall. Jag har därmed också sorterat ut en del i skänk och säljhögar. Egentligen vill jag bara slänga ner allt i närmsta såndär klädcontaioner för att bli av med det. Men antingen blir det bloppis eller Sellpy. Vi får se.

En klänning som däremot inte åkte varken ut eller in ur garderoben, utan som ligger kvar på en stol nere i matrummet är min nya röda. Den som kanske får bli julklänningen för i år. Jag har inte bestämt det än, men den är en kandidat. Länk Cellbes.

Konstiga miner och poser, men det kan ni ju bortse från 😉 Klänningen är i spets med en mjuk underklänning som är fastsydd. Så ingen såndär i vävt tyg som man riskerar spräcka eller som bara räcker precis över röva. Nope, den här går hela vägen. Länk till klänningen.
Jag har sett att den börjar ta slut i storlekarna i rött redan, men den finns i svart också om ni gillar modellen. Jag vet inte om det kommer påfyllning eller inte. Just nu verkar den finnas i storlekarna 40 till 48(jag har 52). Men det kommer fler tips på julklänningar om ni kände att fasen också, slut i min storlek. Så förtrösta icke vänner.
Längden är till strax nedanför knäna. Och man kan med fördel ta av både byxor och strumpor och använda strumpbyxor istället 😛
Och till den röda klänningen har jag tänkt ha det här nya röda läppstiftet. Favoriten Les Chocolat som jag haft förut verkar dumt nog ha utgått så jag får se om det här kan bli en värdig ersättare. Det är från Maybelline. Jag återkommer med namn, bild och sådant.Det här är bara ett tips på att det är snyggt med röda läppar till röd klänning. I min bok blir det inte för mycket, utan tvärtom snyggsnyggt.

Nu ska den här sova för imorgon (måndag) ska jag iväg till tandläkaren då det ramlade bort en stor bit från baksidan av framtänderna i torsdags. Som tur är finns det cavit på apoteket så att man själv kan fylla i tillfälligt när tandis inte har några lediga tider…Men imorgon ska hon få peta i något mer hållbart.

Kram på er!

2 reaktioner på ”Julklänning och byte av garderob”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *