Pappa har kommit hem!

Hej på er!

Jag hoppas allt är bra med er? Här är det fortfarande hosta och helt igentäpptmed snor. Det är snart tre veckor nu och jag håller på att bli smått galen av denna jävla hosta som gör att jag pinkar på mig emellanåt. Det räcker med sjukdom nu tack. Jag har dessutom tusen saker att fixa och idag får vi förhoppningsvis dessutom tillbaka bilen från verkstan efter att ha varit av med den en vecka. Så det blir att hälla i mig hostmedicin (den hjälper inte mycket, men kanske bättre än inget inbillar jag mig) och sedan ge oss iväg.

En annan sak som hänt idag är att pappa kommit hem. Jepp, det gick verkligen undan med det hela. De ringde mig från sjukhuset i tisdags och idag kom han hem. Inget var klart så det kom typ en miljon människor(enligt pappa) samtidigt. Det var folk som kom med säng, lift och andra hjälpmedel. De flyttade undan soffan som stått i rummet som nu blir pappas rum(han hade sitt på ovanvåningen tidigare) så den ska jag lägga ut på marketplace. Och så kom det fysioterapeut och arbetsterapeut med rullstol, de fixade med trösklar och grejs. Det kom folk som installerade larm och lås (så hemtjänsten kan komma in). Och vad det mer var. Mitt i allt detta så kom pappa hem. 50 minuter före utsatt tid.

Så det har minst sagt varit kaos de senaste dagarna med många telefonsamtal och planering. Det återstår en massa för att anpassa hemmet med dusch, toastol, dörr och annat som behövs göras. Men jag hoppas att det ska funka som det är nu, annars får kommunen steppa in och fixa då han har något som heter ”trygg hemgång”. Jag valde att inte åka hem till mamma och pappa mitt i kaoset som rådde idag men tänker att jag ska ta mig upp i helgen när Thomas ändå jobbar.

Jag försöker tänka nu när jag är sjuk att ja men det går ju över, tänk på hur pappa har det. Visst har man rätt att tycka att det är skit att vara sjuk, men det kan vara bra med en liten jämförelse emellanåt. Sen kan man ju jämföra med alla som är friska också förvisso 😛

Jag tänkte by the way ha en minibloppis här ikväll med några fina oanvända klänningar som passar perfekt i jul, men som jag inser att jag inte kommer hinna använda ändå. Då är det bättre att de får gå vidare till billigare peng än i butik och så får jag en slant extra till julmaten 🙂 Jag tänker vid kl 20 nånting sånt så har jag hunnit med en del ärenden och rotat bland vad som ska säljas.

Kram på er vänner!

5 reaktioner på ”Pappa har kommit hem!”

  1. Så skönt för din pappa få komma hem, lagom till jul också🎅🏼. Hoppas allt blir bra till slut för hela familjen.🍀🍀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *