Julig vinterbloppis

Hej vänner. Nu kommer äntligen bloppisen efter tandvärk och annat som kom emellan. Var snabb och hugg en julklänning så skickar jag så fort jag bara kan så hoppas jag den ska hinna fram innan julafton. Eller om ni behöver en ny jacka, en gosig kofta eller en stilig blus. Eller kanske en locktång?
Hör av dig på babloppis@gmail.com. Först till kvarn som alltid och köparen står för frakt (skickar med spårbar frakt med Postnord). Man får även komma hit till Bunkefostrand och hämta om man vill. Eller om jag ska ta med till Osby där jag är 25/12.
Den som vill köpa går före den som bara skriver att den är intresserad (jepp, jag har sålt mycket leksaker och sånt på Marketplace så det är raska beslut som gäller, hehe).
Nu kör vi! Kram! ❤️

Nr 1. Röd sammetsklänning. Superfin och enkel att ha bara som den är eller klä upp med juliga smycken. Tänk guldhalsband eller kanske ett roligt julhalsband. Har insett att jag inte kommer hinna använda alla röda klänningar jag har. Den här är oanvänd. Stl 50/52. Pris 200 kr.

En snabb bild där jag testar den.

Nr 2. En grön satinblus med smock på ärmarna. Perfekt både i jul och på kontor och annat. Wasabi koncept. Stl 50/52. Oanvänd. 300 kr (ny 599)

Jag gillade den här med smock så slipper ärmarna bli för långa. Trådarna klipper jag innan jag skickar 😉

Nr 3. Locktång Cerawand. Använd en gång, men insåg att jag ville ha samma som innan (min gamla gick sönder och jag köpte den här lite tjockare men ångrade alltså mig). Pris 200 kr. SÅLD

Helt felfri.

Teknisk info om locktången.

Nr 4. Grön lättviktsjacka. 50/52. Pris 450 kr SÅLD

Snygg men jag föredrar svart ändå så…

Nr 5. Den här ääälskar jag för den är så varm och så lätt. Men jag ville från början ha en svart men det fanns inte så jag köpte en mörkblå. Men nu har jag skaffat mig en svart nästan likadan så jag känner att det är dumt att ha så många jackor. Den här står emot regn och snö bra och har tejpade sömmar. Perfekt om man bor där det är busväder (som här i Malmö). Pris 490 kr.

Nr 6. Den här har jag haft uppe tidigare men fattar inte varför ingen slagit till för den är så snygg. Men jag har för mycket stickat helt enkelt. Stl 50/52. Pris 120 kr. SÅLD

Nr 7. Grön fin spetsklänning som jag har i fyra olika färger men tror inte jag kommer använda alla så jag låter en gå. Den är lite stor för mig dessutom. Stl 52. Oanvänd. Färgen är mer grön än den blågröna som det blev på bilden här. Pris 290 kr

Färgen är mer såhär.

Nr 8. Här är en kritstrecksrandig kostym jag själv beställde. Det står 52 i den men den är snarare 42/44 kanske. Jag får inte på mig den. Så synd för den är så snygg. Men nope, går icke. Pris 250 kr

Den är svart med roströda ränder.

Här ser ni färgen på ränderna.

Nr 9. Grå mysig kofta. stl 50/52. 100 kr SÅLD

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *