Jag känner mig som om jag vore född på stenåldern

Idag köpte vi ny tv. En stor och smart en. En som varken jag eller Thomas förstår oss på, medan Thomas son bläddrar runt och berättar i 180. ” Så gör ni såhär, och såhär, och så en pinkod här, och så ska ni ha de här apparna, och så funkar fjärrkontrollen såhär…”. Alltså, jag känner mig så jävla gammal! Jag har ändå jobbat med tv när jag var säljare på Onoff, men det 2006 eller 2007 nåt sånt (när jag pluggade) men det hjälper ju föga för på den tiden fanns inte smart tv.

Det finns inte ens siffror på fjärrkontrollen. Wtf liksom! För ja, jag gillar att kolla tablå tv och de vanliga kanalerna från 1 till 12. Det tillhör stenåldern har jag förstått. Nu är det play, streaming, filmtjänster osv som gäller. Så idag skaffade jag Disney+. Mest för att jag älskar Disneyfilmer och tänker se så många tecknade klassiker jag kan 🙂

Ikväll blev det Ringaren i Notre Dame 2. Barnen är här och eftersom jag hade originalet på dvd så såg vi den med Malin för något halvår sen och hon tyckte att den var riktigt bra. Jag förklarade det där med att man kan ha en utsida som inte är så tilltalande men att insidan kan vara så vacker att man ser bortom det. Jag gillar att Disney har ett budskap i sina filmer. Och för er som inte sett så hittar Quasimodo kärleken i tvåan ❤️

Men på riktigt, idag har jag känt mig gammal när det kommer till teknik och att lära sig den 😛 Tur vi har en snart-tonåring i huset några dagar som vi ska pressa på allt han vet, haha.

Kram på er!

2 reaktioner på ”Jag känner mig som om jag vore född på stenåldern”

 1. Det är helt sjukt vad snabbt barn lär sig olika devices. Mobiler, ipads, tv – de kan ju fasen det från 3 år typ 😄 Vi ska nu byta tvn vi köpte till en större(tv vecka så den blir inte mkt dyrare) så nu måste vi installera -igen. Själva! 🙈

 2. Ann-Charlotte Larsson

  Haha, eller hur man fattar ingenting. Vi köpte också en ny tv för någon månad sen. Likadant där.. inga siffror 😱 hur gör man??
  Tur att man har barn och barnbarn som kan visa 😅
  Skulle titta på film på Netflix med mitt barnbarn för några år sedan. Han var då 6 år.
  Vi insåg att filmen var på engelska och både jag och min man sa, -oj vi vet inte hur man gör för att byta språk
  ( vi hade gått bet tidigare när vi ville byta från dubbat till originalspråk i en film så vi stängde av)
  Då säger barnbarnet 6 år att, – jag vet hur man gör! 😂
  Så nu vet vi gamlingar också 🤣🤣

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *