Håret är klippt och känns fräschare

Jag har egentligen ingen lust att klippa av längden på mitt hår då jag vill få tillbaka en del av den jag hade tidigare, men det verkar ju inte riktigt gå. För toppparna måste kapas då och då för att jag inte ska se ut som om jag har svinto på knoppen. Och nu var det hög tid för jag har inte varit hos frissan sen februari.

Jag glömde be henne ta en bild på hur det såg ut före, men här är det i alla fall klippt. Inget som frasar i topparna längre.

Sen lockade hon mig och rufsade till det.

Den här gången färgade jag inte håret utan lät det vara. Min frisör satte i något pigmentschampoo, typ silverschampoo fast ändå inte för det här gav fukt, näring och sådär istället för att slita som vanligt silverschampoo gör. Det tog bort gula skiftningar så jag blev så nöjd att jag bad henne blanda till sånt till mig så jag kan fixa hemma. Dock säljs inte det hon hade i mitt hår, men väl ett slags balsam med sånt där i. Jag tror det är samma som jag fick där sist men som jag glömt använda då det ska vara i typ 8 minuter och så länge står jag inte kvar i duschen utan det får vara när jag badar. Och då har jag kört inpackning. Men nu ska jag försöka komma ihåg den lila krämen.

Hemma efter blåst ute som viftade bort mycket av lockarna. Kortare men fräschare. Dock är jag bra sugen på en hårförlängning får jag ju erkänna. Det är så jäkla dyrt bara.

Vad är det som gör att snoken ser så mycket större ut på närbilder man tar av sig själv? Jag läste nånstans att den förstoras upp till 25% och det stämmer nog på en del bilder där jag tycker att Pomperipossa ligger nära till hands.

Ni som har mig på Instagram såg kanske igår att det blev några bilder på nya kappan också. Visar den sen för det är ju fortfarande 25% och det är absolut lönt när man köper dyrare saker som ytterkläder. Men här var det mest håret i dags/kvällsljus (det höll på att skymma) jag egentligen skulle visa.

Nu ska denna här snart ge sig ut och se om huvudvärken som suttit i sen jag vaknade vill släppa av lite frisk luft. Ha en fin kväll alla. Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Håret är klippt och känns fräschare”

  1. Jättesnyggt!
    Och otroligt klädsam längd på håret! Lägg inte ut pengar på hårförlängning – den här längden är SÅ snygg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *