Fira in nya året i sammet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Imorgon är det sista dagen för 2021 och det är dags för festligheter för många. Kanske inte i så stor skala om man nu följer restriktionerna som råder, men fest får man ha. Jag och Thomas har som jag skrev igår tänkt åka upp till mamma och pappa för lite firande med dem. Dels blir det julklappar då ju julen blev inställd, och sen fira in nya året med god mat, bubbel och sådär. Och som vanligt på nyårsafton vill jag klä mig fin och tycker att de jag firar med också ska piffa till sig. Det är något visst ändå att möta det nya året med glatt humör och fina kläder. Faktum är att jag sminkat mig och tagit på klänning även de år (för det har varit relativt många gånger) jag firat nyår ensam.

Så imorgon blir det nog den här blå sammetsklänningen som åker på. Eller något svart. Eller eventuellt den röda spetsklänningen jag hade tänkt ha på julafton. För rött kan man ju faktiskt ha året runt och inte bara på julen. Det kan också tänkas att jag byter i halvlek och har TVÅ klänningar med mig, bara för att jag kan liksom 😀 Ta igen sunket som varit nu sen den 22e.

Den här blå sammetsklänningen är både mjuk och skön och skimrar så fint. Den finns även i svart men trots att jag älskar svart så kände jag att nej, jag har så himla mycket svart i garderoben att det är dags för en annan färg. Länk klänning.
På bilden har jag stora strassringar i öronen men imorgon blir det även blingigt halsband och eventuellt armband. All in!
Längden är lite nedanför knäna på mig.
Sammetsrumpa!
Det här fina strasshalsbandet köpte jag på Ur & Penn för knappa hundralappen och tänker att det kommer vara fint både nu och resten av året.

Och på fötterna lär det bli någon slags klackar. Ett tag i alla fall. Sen åker mjuka tossor på, nån måtta får det vara 😉

Kram på er!

2 reaktioner på ”Fira in nya året i sammet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *