Jag är ganska svart och vit just nu

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M och Cellbes

Hej vänner. Är ni ute och njuter av värmen, eller tillhör ni dem som söker svalka inomhus? Här är det skönt ute men jag är ändå inne då jag varit iväg på möte och sen öppnat paket, fixat med mail och lite annat. På väg till mötet höll jag på att smälta bort för bussens ac var paj så fläkten körde bara runt varmluft. Svinvarmt, mycket folk och 30 min. Jag var röd, varm och mosig i skallen när jag kom fram. Tur att bussen hem funkade 🙂

Jag ska snart sätta igång med lite projekt. Antingen ut och måla möbler (håll en tumme för att färgen från sprayflaskan inte blåser bort från stolen och bordet) eller städa. Jag vet inte vilket jag ska ta först…Tror det blir städa så är det gjort liksom. Lär väl svettas som en gris men det finns ju dusch.

När jag är klar med det kladdiga och svettiga (måla och städa alltså, vad trodde ni? :P) så tänkte jag fixa till mig och fota några plagg från H&M. Några hann vi dock med innan Thomas åkte så jag tänkte visa dem. De i

Jag är väldigt inne oå randigt nu har jag märkt. Den har blivit både en klänning, ett linne och en tshirt. Jag har även testat en kortare randig klänning eller tunika. Jag är tydligen i en randig period. Svart och vitrandig närmare bestämt. Den här klänningen är ribbad och jätteskön. Den slickar sig inte runt magen heller så jag trivs i den här. Jag har xxl i min. alla storlekar finns just nu, men just xxl är det få kvar av så ni vet. Länk klänning här.

Öh, kanske inte bästa posen för armarna men skit samma. Lipödem och fett hit och dit…det är som det är och jag klär ju mig som jag känner för. Och den här känner jag för 🙂 Den funkar både med mina klack-sandaletter och till sneakers. Och den lär funka även till flipflops och vad man nu vill ha på fötterna.

Vi fotade även på framsidan av huset och då tog jag på mina sneakers till. Svartvit för hela slanten.

Lite besvärad var jag dock med tanke på det jag skrev om i förra inlägget, nämligen att de måste ha lagt om autobahn till utanför vårt hus för fy fasen vad det körde många bilar. Och cyklar. Och gångare (de två sistnämnda är dock inte så vanligt förekommande på autobahn).

Jag tog på min hoodie också. Även den i det svartvita temat. Så underbar. Jag har kört tre hoodies att ha som jacka nu i sommar. Perfekta plagget. Just den här modellen har jag i svart och vitt. Den vita är mer åt offwhite så ni vet. Länk till hoodie här.
Och här ser ni även bilen som stannade utanför och där en man och en unge satt och glodde när tanten var iväg och hämtade andra barnet i nåt grannhus neråt gatan.

Skorna igen för den som gillar dem. Länk här.

Och de här finns ju även i förra inlägget, men för att ni ska slippa scrolla så länkar jag dem här igen. Länk sneakers. (ser dock att det bara finns 39 kvar, så här får man hålla utkik efter returer om inte den storleken passar).

1 reaktion på ”Jag är ganska svart och vit just nu”

  1. Avspänd, skön och jättefin klänning på dig! Förstår att du gillar den.
    Ha det bra i sommarvärmen 🌸🧡.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *