Bröllopsplanerna blev inställda

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Long time no see. Jag hoppas att ni njuter av sol och värme, äter jordgubbar, grillar, badar, läser en bok i skuggan och vad det nu kan vara. Här blir det lite av varje. Häng i solstolen och dusch i vattenslangen, varvat med fix inne, en del i trädgården, möten inne i stan och lite allt möjligt. Vi skulle egentligen ha varit på bröllop i Danmark idag. Ett där de bjöd på övernattning på hotell med frukos och hela faderitten,, förutom själva bröllopsfesten då. Men det gick inte då Thomas jobbar från tidigt imorgon och är iväg i fyra dagar. Typiskt! Nå ja, vad är en bal på slottet? haha. Äh, det kommer väl fler fester hoppas jag. Kanske Thomas till och med ändrar sig och själv vill gifta sig (det hoppas i alla fall Malin på).

Jag har även varit tillbaks hos sjukgymnasten och fick två sprutor för slemsäcksinflammationen i höfterna förra fredagen (det skrev jag kanske?). För det har kommit tillbaks och gör rejält ont när jag ska böja mig. Dock har sprutorna inte tagit lika bra som första gången så jag har svårt att köra på med trädgården som jag hade tänkt (gräva land, plantera och sånt). Dock har jag ändå varit på rehabgymmet och tränat och ska tillbaka igen nästa vecka. Det är ingen hård träning och den är mest till för att stärka mig, och det är nog precis vad som är en bra början för mig. Att komma igång.

Imorgon när Thomas ska iväg och flyga och kommer hem först på onsdag, så jag ska försöka fixa så gått det går med att måla lite utemöbler och plantera. Visar bilder när det är gjort tänker jag. En sak som dock blivit gjord är att Thomas hjälpte mig att ta foton igår på kläder jag beställt. Så jag tänkte portionera ut inläggen. Och ta fler för jag tänkte tipsa om lite midsommarklänningar också, dock får jag nog ta de bilderna själv då sambon sticker iväg. Men igår tog vi alltså några. Det är mycket svart (surprise surprise) och randigt för mig just nu har jag märkt.

Som den här supersköna vardagsklänningen, så mjuk och go att ha på sig. När jag hade beställt tänkte jag beställt en till men vips så var alla slut. Dock såg jag att de fått påfyllning nu men var snabba om ni vill ha för de lär flyga iväg igen skulle jag tro. Klänningen är kanske ingen huvudvändare, utan mer vardags och så skön. Funkar vid så många tillfällen tycker jag. Den här finns i fyra färger och jag tog som synes svart. Om jag hinner så blir det en grön också. Jag har 50/52 i den här. Länk svart klänning

Alltså, ni fattar inte så mycket folk det var på gatan utanför huset igår. Det var kalas, hos nån granne, nån hade studentfest tror jag, nån annan hade övernattnings-tjejfest osv. Det körde bilar konstant! Och ett par parkerade precis bredvid här och glodde när jag skulle fotas. Grannen tvärsöver gatan sitter alltid och tittar ut så honom sket jag i, men alla dessa som körde förbi, cyklade, gick eller som bara stod och glodde ändå – ja de gjorde att jag tyckte det var obekvämt att fotas och vi blev både frusterade och fulla i skratt för det var så typiskt liksom. När vi väl skulle fota så kom det karavaner med folk.

Nyfikna på vad jag har på tassarna? Det är de här sneakersen utan snörning. Såna man snabbt sticker ner foten i bara. Och som passar till så mycket. De är sköna dessutom. Jag ser här att jag inte hade hunnit ta bort snöret som hållit lapparna på ena dojjan. Men de är alltså tofs-fria egentligen 😀 Märket är Jana och just nu är de på kampanj med 30% rabatt. Jag har min vanliga storlek (38) och de passar perfekt. Länk svarta sneakers.

Det var lite vad jag hittat på och dagens outfit (hade den idag också) som blev svart istället för bröllops…rosa..eller vad jag nu hade valt. Nu ska jag ta och packa några klänningar jag sålt via bloppisen och sen blir det tv-slappning ett tag.
Kram på er! ❤️ ❤️ ❤️

6 reaktioner på ”Bröllopsplanerna blev inställda”

  1. Usch, stackare. Har sketaont idag så det får bli värktabletter. Nej sprutan där kändes nästan inte alls och jag hatar också nålar. Så du kan vara lugn 😊Ska få i knäna igen mot artrosen och DET känns rejält. Fast beror också på hur bra den som sätter nålen är. Lycka till och hoppas det onda försvinner 🩷

  2. Ja det är meckigare att planera när Thomas har det jobbet han har. Jag hoppas också på ngt kul i midsommar. Hoppas du själv får en härlig sommar 😊

  3. Tråkigt! Känns som att många av era större planer blir inställda 😔 Hoppas ni får något lite kul på midsommar åtminstone!

  4. Har samma problem, fått diagnosen trokanterit.
    Ska få sprutor nästa vecka😬gör det väldigt ont?
    Hatar nålar😳
    Fin klänning 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *