Fina klänningar för sommarens fester

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M, Ellos och Cellbes

Hej vänner
Är ni varma i nacken idag? Här är det varmt fast mulet om vi ska snacka väder. Jag ska snart iväg och lämna returer och några bloppispaket på posten och sen ska jag plantera växterna jag köpte i lördags tänkte jag.

Bland returerna finns det ett gäng klänningar jag beställde från H&M för att ge er lite midsommartips, men de krånglar en massa med affiliates och har nu slutat helt med sånt så jag skiter i det och skickar tillbaka dem. Några av dem satt dessutom helt knas.

Jag vet inte hur man ska vara skapt upptill för att passa i den här, men inte som jag i alla fall. Den kanske är bättre skuren i mindre storlekar. Eller så är den bara fel för just min kropp. Men tillbaka åker den.

Men några var fina och en behåller jag och tänkte att jag ska ha den på midsommarafton. Tror jag. Vi har inga planer på att göra något så det är möjligt att jag spar den till ett annat tillfälle i sommar. Jag har inte hunnit fota mig i den men ni ska få se bild. Om ni inte redan har fixat midsommarblåsa så kommer det bild på den och några andra fina klänningar här. Jag tror att man kan hinna få dem om man beställer idag. Kanske. Eller så finns det ju butiker också (dock inte med alla storlekar tyvärr). Sen är ju sommaren lång än så länge och klänningar lär luftas många gånger till hoppas jag.

Den här har jag köpt. Den är dock slut i vitt på nätet förutom i small. Men den finns även i rött, svart och gult. Jättefina de också (vill ha röd och svart).
Den röda…
En annan söt klänning, också från H&M. Typ samma modell som de två ovan.

Den här från Ellos ser ljuvlig ut. Finns i 50/52 just nu. Men gör som jag och bevaka om det är något ni är sugna på som är slut. Envishet har gett utdelning många gånger. Länk aprikos klänning.

Linda-Marie har varit med och tagit fram en kollektion för ellos och än finns en del plagg kvar, som den här rara vita i spets. Länk spetsklänning.

Det måste ju inte vara vitt eller pasteller på midsommar, svart går fint det också. Sen kan man ju alltid lätta upp det med blommor. Antingen i håret eller på klänningen. Länk svartblommig klänning.

En perfekt gå-på-bröllop eller annan fest i sommar. Länk rosa klänning.

Den här supersöta är frå Ralph Lauren curves. Den ser lite kort ut för mig (gillar inte att visa knäområdet) men för andra är den ju jättefin 🙂 Länk Ralph Lauren.

Också en sommarsöt blåsa från Ellos. Länk småblommig omlott.

En kermitgrön klänning är inte för den blyga violen, men hur snyggt är det inte med knallgrönt till solbrännan. Lägg till lite guldiga smycken och guldsandaler så är du hemma. Finns även i fler färger. Länk knallgrön klänning.

Från Ellos plus. Jag gillar verkligen modellen på den här klänningen och jag tycker om mönstret också trots att det är väldigt mycket blommor. Men jag gillar storblommig. Små blommor trivs jag själv speciellt bra i. Sen hade jag säkert ändå valt den i svart…;) Länk blommig klänning.

Och när vi är inne på sommarklänningar så tar vi den här igen. Jag har nu testat med en knallrosa bh under (länk här) och det blev jättebra. Dock är den mer knalligt rosa än på produktbilderna. . Länk klänning. (slut i de större storlekarna, just nu iaf).

Det var ett litet gäng klänningar. Det finns såklart många fler på andra sajter än de här tre jag visat från, som till exempel Bonprix som har många söta sommarklänningar just nu, men det här får räcka för nu. Dags att ta itu med paket och växter nu.

Kram på er! ❤️

4 reaktioner på ”Fina klänningar för sommarens fester”

  1. Den finns bland de vanliga. Fast den verkar vara slutsåld. Kolla antingen returer eller i butik. På bilden har jag xl i butik 😊

  2. Ja det är den med off shoulder 😊 Man kan ju välja om man vill hasa ner eller dra upp vid axlarna👍🏼 Är galet sugen på den gröna! 😊

  3. Jag har också en undran om den rosa blommiga klänningen. Har kikat på deras hemsida men hittar den inte. 😔 Är den bland de ”vanliga” storlekarna, inte under Plus Size? Du är jättefin i den. Och jag som aldrig bär klänning blev sugen på att beställa! 😊

  4. Så många fina, den rosablommiga från HM är det den med off shoulder? Aldrig vågat köpa sån visste inte man kunde ha den som du. Den gröna från Ellos har jag i tre olika färger, så fin!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *