En tripp upp till Osby

Hej på er! Och trevlig lördag. Melodikrysset är som vanligt löst och just nu sitter jag i sängen hos mamma och pappa och skriver både blogg och annat. Trött som en get är jag efter att ha sovit kasst i natt, så jag vet inte om jag ska slumra en stund eller ta mig en dusch och hoppas att jag piggar på mig. Vädret är lika hoppigt som de senaste dagarna, det vill säga mulet, sol och regn om vartannat. Fast idag mest mulet än så länge.

Jag åkte främst upp till Osby för att träffa mamma och pappa såklart, men även för att gå på Hästveda marknad samt för att hjälpa till med saker här som att tömma och städa dammen, städa inne, åka till tippen och lite annat. Nu tänkte jag snart ta och träna lite med pappa så han blir bättre i både muskler och tal. Men först lite bilder från marknaden.

Det ösregnade hela dagen men jag hade läst att det skulle bli uppehåll senare och när vi åkte vid kvart i sex eller nåt så var det just det. Eller det blev snarare strålande sol och varmt. För jag ville icke gå runt där och riskera få ögonen utstuckna av ett missriktad paraply. Men det slapp vi 🙂 Jag bestämde även med Rebecca att hon och Ottilia skulle komma och möta upp oss, och så blev det.

Vi tog oss en sväng inom tivolit där Rebeccas dotter gärna ville åka några flygande elefanter som snurrar runt, runt. Rebecca sa tvärnej till det pga spyrisk från den ömma modern, haha.

Men tåget blev jättebra! Där var det det dessutom bara barnen som åkte, perfekt för alla föräldrar 😉 Otti hade stenkoll på vilken vagn hon ville ha och det var inte brandbilen eller sån skit, det var såklart BARBIE. Det värmde mitt gamla Barbieälskar hjärta. Så in i tåget och vi tänkte att de åker väl tre varv kanske. Men icke, det tog liksom inte slut. Jag vet inte om det var 6 varv eller nåt (tappade räkningen) så Barbie-föraren var mer än nöjd efteråt 😀

Glada tjejor på marknad uti Hästveda.

Selfien på oss tre blev väl…sådär.

Nöjd liten gulletjej.

Givetvis tog jag en selfie med mig och mamma också. Det tar jag lite då och då men jag får nästan aldrig publicera. Nu gick hon halvmotvilligt med på att jag fick lägga upp oss i sociala medier 😛

Om vi handlade något där? Jepp, det blev en väska till mamma, en ryggsäck till mig, marknadskarameller från Kais konfekt och en ål till pappa.

Mitt marknadsfynd. Det fanns liknande med vit bakgrund också men de var FÖR somriga tycker jag, den här funkar även resten av året. Den här ska få lysa upp min ofta helsvarta klädsel 🙂

Sådär, dags för mig att gå ner till mamma och pappa och sen är det snart dags att tänka på hemfärden också för jag drar ner till Bunkeflostrand idag och Thomas kommer hem imorgon.
Kram på er och ha en fin lördag nu ❤️

2 reaktioner på ”En tripp upp till Osby”

  1. Hälsa din mamma att hennes blå klänning? var underbar och lös ikapp med hennes blå ögon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *