Ibland försöker jag mig på kjol

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu har jag precis tittat på en av mina absoluta favoritfilmer – Skönheten och Odjuret. Eller Beauty and The Beast då eftersom jag ser den med originalrösterna och inte på svenska. Jag älskar verkligen både spelfilmen och den tecknade och nu när jag sitter och har en varm känsla i bröstet så har jag satt på soundtracket på Spotify så jag får höra musiken igen. Eftersom jag såg den icke-tecknade nu så är det låtarna från den filmen som spelas. Det är några fler än i den tecknade för den som inte har koll 🙂

Det är alltså vad jag gör just nu. Men för någon vecka sen, innan det kom snö här (det är lite pudrat på marken här också) tog Thomas några bilder på mig som jag inte hunnit lägga upp än. Bilder där jag testade några kjolar. Jag har sällan kjol, men vill ha det. Men det blir liksom bara inte eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska ha till utan att bli fyrkantig. Men nu när det är vinter är det lite enklare för då kan man ha tjocktröja till allt. Och strumpbyxor .

Tröjan är en gammal och lite sliten så den behöver ni inte titta så noga på 😉
Det är alltså den skinnliknande kjolen jag visar här. Länk kjol.
Den här känner jag mig inte tantig i som jag ofta annars gör i kjol. Den kan nog funka till en del annat också. Med tunnare strumpbyxor.
Gummibandsmidja.
Jag har storlek 50/52 i kjolen. Den går från 34/36 till 62/64 så den täcker många storlekar. Pris från 249 kr (269 i min storlek).

Nu ska jag strax lägga mig och när jag vaknar kommer Thomas hem igen ❤️
Ha en fin söndag vänner. Kram!

1 reaktion på ”Ibland försöker jag mig på kjol”

  1. Vad härligt med en favoritfilm! Jag får ta och titta på den för jag har aldrig sett hela skönheten o odjuret någon gång. Tack för tips!
    Kjol är verkligen ett bra plagg men precis som
    du skriver får den inte vara tantig o det blir den lätt i fel längd. Men din kjol ser perfekt ut och den passar jättebra med din stickade tröja 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *