All makt åt Tengil vår befriare

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Campadre

Astrid Lindgren – vilken fantastisk dam hon var. Klok som en bok, tuff som få och en underbar fantasi. Böckerna hon skrev tröttnar jag aldrig på. Eller jo, Karlsson på taket var jag aldrig förtjust i. Han var mest bara skitkonstig tyckte jag. Lite obehaglig också. Jag läste Lotta på Bråkmakargatan också men gillade inte henne heller så vidare mycket. Sur unge det där. Men de andra, som Emil, Pippi, Madicken, Allra käraste syster. För att inte tala om Mio min Mio och Bröderna lejonhjärta, Ronja Rövardotter…ja ni vet ju vilken skatt hon lämnade efter sig.

Igår såg jag muggar med citat från Astrid Lindgren och hennes karaktärer. Muggar utan tecknade figurer. Och jag vill ha! Jag önskar att det fanns ännu fler att välja mellan. Det finns det kanske? Men de här finns på Campadre, sen vad som finns på tillverkarnas hemsida är en annan sak.

Med campadrerabatten kostar en mugg 179 kronor. Som jag skrivit tidigare så har jag en tipslänk för er som inte är medlemmar. Den har ni här.
Och för er som redan är medlemmar så finns det en annan länk här.

Det är svårt att välja vilken mugg jag vill ha, men jag tror att jag hade valt den som rubriken tipsar om – All makt åt Tengil, vår befriare. Från Bröderna Lejonhjärta.

”Jag har en ärta i näsan, pilutta dig, det har inte du!”. Den glömmer man ju inte heller. 🙂 Lisabet och Madicken. Från den boken hade jag ju gärna sett en mugg med ”Sandaler minsann, fint som kattskit i vällingen” från Lus-Mia.
Tänk om alla kunde resonera som Astrid.

Vad har ni för favoritcitat från Astrid Lindgren?
Kram på er! ❤️

2 reaktioner på ”All makt åt Tengil vår befriare”

  1. Mitt bästa citat är från Saltkråkan och farbror Melker – denna dagen, ett liv. Brukar säga det när jag passar ett av barnbarnen som hittar på allt dårskap man kan tänka sig….hahaha

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *