I helgen släpper jag ut Rudolf

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll vänner. Så är det filmdags igen här hos oss. Julfilmerna fortsätter och jag njuuter! En del är bättre än andra (och vissa är riktiga kalkoner, men det är ju juuul i dem åtminstone) så jag fortsätter kolla varje kväll kl 21 på kanal 8 🙂

Vi har satt upp vår utebelysning nu och tanke är att sätta upp stjärnor och sånt i fönstren på lördag. Och så tänkte jag även inviga min julkofta. Jag har ju provat den redan men inte använt på riktigt än, men i helgen är det dags! 😀

Snöstjärnor och ganska diskret på framsidan. Man ser kanske inte det riktigt men muddarna och ringningen är silverglittrande så det är lite julglamour dessutom 😉 Jag har storlek 50/52 och den finns kvar, men flera storlekar har tagit slut så om du vill ha en gosig kofta att jula till det i (utan att den är alltför jultröje-crazy) så får du passa på nu. Länk här.
Oh Deer! Det kanske ger en liten hint om baksidan…;)
Tadaa! Rudolf med halsduk! Så söt tycker jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *