25 procent rabatt på Åhlens

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Hej på er. Idag och imorgon har Åhléns 25% på valfri vara (kolla undantag som till exempel Dior och Byredo på deras hemsida här). Erbjudandet gäller på åhlens.se för den som är eller blir medlem. Perfekt tillfälle att fylla på sminklager, testa ny parfym, köpa vårväska eller vad man nu kan funderat över.

Här är länken till Åhléns.se för den som är shoppingsugen.

Själv vill jag gärna testa Sensais flawless foundation. Jag har hört mycket bra om den men har själv inte provat än. Men nu kanske. Jag tänker mig att Sand Beige är min nyans. Länk Sensai flawless foundation.

YsL Touche Éclat är en klassiker när det kommer till concealers. Jag själv har mest köpt nummer 2.
Länk Touche Éclat.

Hur jag applicerar min foundation varierar lite. Jag kör i perioder med fingrarna, sen kanske en platt svamp, eller en borste. Den jag har är platt men nu vill jag ha en som är mer rundad men plattare ovanpå. Som den här fina från Real Techniques. Länk foundation brush

Sen har vi den här ögonkrämen från Dermalogica som sägs vara magisk mot mörka ringar under ögonen. SOM jag vill ha den, men jag har inte tyckt att jag har råd. Sen använder man ju iofs typ en halv ärta åt gången så den lär ju räcka ganska länge. Mina mörka påsar under ögonen skriker efter en sån här just nu. Länk Stress positive eye lift

Förutom smink och hudvård kan man ju satsa på en ny parfym. Det vill jag.Och då gärna en doft jag redan haft och älskar.

På Daisy Beauty Expo bekantade jag mig med NCP Olfactives för första gången och som jag gillar dessa parfymer, speciellt Apple & Driftwood. Den är lätt och blommig och passar jättebra på dagen men även på kvällen. Vill man ha lite mer tyngd i den så är NCP som gjorda för layering. Man blandar helt enkelt olika dofter. Länk Apple & Driftwood

En jättebra sak med NCP Olfactives är att dofterna finns i småflaskor också. Perfekt för att testa en ny doft, eller om man har en favorit och vill prova att lägga till en för layeringeffekt. 10 ml kostar 205 kr. Och nu är det ju rabatt dessutom.

Sen har vi min gamla goding som jag fortfarande inte har skaffat en ny av. Älskar den här.
Länk Marc Jacobs Decadence.

Issey Miyake var länge en favoritdoft. En doft man liksom inte misstar sig på för den är ganska speciellt. Och nu vill jag ha den igen. Länk L’eau D’Issey

Väskor är ett kapitel för sig. Smaken där är verkligen som baken vad gäller form, märke, färger osv. Jag skulle gärna skaffa mig en Chanel Flapbag om jag hade en 30-50 000 kronor att hala fram. Men det har jag icke så jag nöjer mig med väldigt mycket billigare märken som till exempel Guess. Snygga väskor och ett humant pris för en väska som inte är H&M eller likande. Inte för att det är fel på H&M heller, jag har en drös såna, men ni fattar.

25% rabatt gör ändå några hundralappar på en väska och det är ju inte att förakta. Länk Guess väska

Det var några saker jag själv vill ha, men de där 25 procenten gäller ju på så mycket mer. Idag och imorgon alltså (29 och 30 jan). Länk Åhléns.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *