Höga berg och djupa dalar

Hej mina fina. Hoppas veckan varit fin och att ni har en bra helg framför er. Här har det varit både berg och dalar. En kul sak var att Rebecca kom och hälsade på i onsdags så det blev en massa snack, pizza, te och skratt såklart. Alltid skratt med henne 😀 Sen skiten som hänt kan vi ta en annan gång. Iaf en av sakerna. Det hör ihop med anledningen till att jag inte bloggar så ofta. Jag både vill och inte vill skriva mer om det, men jag tror jag väntar med det tills våren. Då är jag mer på andra sidan av det hela. Jag menar verkligen INTE att vara hemlig eller att oh, nu har jag ett nytt samarbete som jag iiiinte får avslöja hihi…typ så. Jag gillar inte sånt. Men äh, jag återkommer i det hela för det handlar om mående helt enkelt.

En annan sak med mående som är enklare att skriva om är min never ending story med ont i höfterna/rumpan. Det som jag gått på sjukgymnastik, kiropraktor med stötvåg, triggerpunktsbehandling, miljoners antiinflammatoriska plus smärtstillande tabletter osv. Och fått fem kortisonsprutor. Så det är mycket med det hela. Ett återkommande ljud från mig är öööhhhmmmehh typ. Det är när det hugger och krampar röva och höfterna. Det gör så ont och jag går ännu sämre än ”bara” när jag hade artrosen i knäna (det har jag ju än). Jag kryper uppför trappor och gör alla möjliga saker för att det inte ska göra ont när jag måste göra vissa rörelser. Imorse råkade jag dessutom kissa på mig lite utan att jag kände det. Hela vägen in till toan och jag kände inget. Då är det något som är lite knas.

Jag var hos fysioterapeuten igen igår efter några månaders uppehåll och vi pratade och hon tryckte och kände på mig samt kollade reflexer. De var lite nedsatta på höger sida så hon ska skicka en remiss om röntgen av rygg nu så det inte är nerver i kläm eller annat. Jag är så glad att jag har en fysioterapeut som lyssnar ❤️Eftersom vi pratade så länge igår hann hon inte sätta några sprutor på mig så jag var tillbaka idag och har nu fått två nya kortisoninjektioner som jag hoppas ska göra susen ett tag.

Så det är lite jämmerdal här, men det ska förhoppningsvis bli bättre. Jag jobbar aktivt på saken i alla fall så håll ut ni som vill se fler blogginlägg. Sen försöker jag ju vara aktiv på Instagram också, men det är väl inte sådär frekvent där heller. Men bättre tider framåt vänner 🙂

Nåväl, jag ville bara skriva av mig lite om det. Nu ska jag ta och posta de sista paketen från bloppisen (det finns fortfarande tre stickade plagg och ett par jeans kvar att köpa) och sen kommer Thomas hem. Just det, jag ska handla en del också innan dess. Sen imorgon ska jag fixa ute på verandan. Det blir att köpa ljung till krukorna och ta bort de gamla pelargonierna och annat. Så göra fint och sen blir det att göra det spökigt för Halloween på tisdag. Jag har laddat upp med skelett, ”spindelväv” och annat tjusigt. Pumpor ska karvas dessutom. Bilder på detta kommer sen 😉

Kram på er vänner ❤️

1 reaktion på ”Höga berg och djupa dalar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *