Höstbloppis

Hej hej. Dags för en ny bloppis nu när jag rensat garderoben och bytt ut sommar mot höst. Papegojklänningen från Cissi och Selma kan man ju ha året om egentligen, det är bara att sätta till strumpbyxor. Sen det andra är en del för bara höst/vinter och annat för hela året.

Som vanligt är det först till kvarn som gäller (vill inte hålla något och så utan när jag kör bloppis vill jag bli av med allt så fort som möjligt, ni vet hur det är när man rensar liksom). Antingen får man komma hit till Bunkeflostrand och hämta eller så skickar jag med spårbar frakt med Postnord där köparen betalar frakten. (Max 250 g – 54 KR. Max 500 g – 60 kr. Max 1 kg – 74 kr. Max 2 kg – 109 kr)

Maila mig på babloppis@gmail.com om du vill köpa. Denna mail använder jag endast när jag har en aktiv bloppis igång ,så om ni skickar något där annars är det sannolikt att jag missar ditt meddelande.

Kram på er❤️

4. Stickad grå kofta med vitt mönster. Storlek 50/52. Pris 170 kr

Sorry för något rynkig kofta. Det är bara att stryka så blir den finare.

8. Mörkblå jeans i bra skick. Storlek 52S. Pris 100 kr

12. Stickad mjuk kofta i marinblått. Tung fall. Den är både ribbad och slät med stickningar mellan de olika områdena. Det bredribbade är framtill. Slätt på baksidan. Oanvänd med lapp kvar. Storlek 50/52. Pris 150 kr.

13. Mörkgrå stickad långtröja eller om man vill ha den som klänning. Snygg till skinnbrallor till exempel. Halvpolo. Från Happy Holly. Oanvänd. Storlek 52/54. Pris 200 kr.

Fotade utan brallor så att ni kan se längden mot mina bleka ben (svårare att se mot till exempel svarta byxor). Perfekt på till exempel ett kallt kontor 🙂

Det var det för nu. Det kan hända att jag hittar något mer (ska kolla mina jackor) och uppdaterar med det. Glöm inte att det är först till kvarn och till babloppis@gmail.com
Kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *