Hemma-spa med barnen

Det var ju tyst från mig några dagar där över helgen och det var för att vi hade barnen här från torsdag eftermiddag till söndag eftermiddag. Torsdagen gick snabbt då vi hämtade dem från skolan och sen drog vi till Ikea för att att köpa växter och lite annat, och passade på att ta en köttbullemiddag där så var maten avklarad liksom. Så fick det bli film och toast några timmar senare.

I fredags körde vi efter middagen spa med barnen här hemma. Tonåringen har fått en del pormaskar och finnar och nu skulle de utrotas så jag lade lermasker, duttade med serum och krämer för glatta livet här. För om nu han skulle ha mask så skulle ju lillasyrran också ha, så det blev en sheetmask för henne, och om de skulle ha så skulle ju Thomas också maska så han fick också. Jag körde dubbla till och med på dem, först en såndär dra-av och sen lera. Lite för mycket egentligen att ha lermask efter ”plåstermasken”, men nu skulle vi ge pormaskarna en omgång (som jag by the way berättade att det inte är riktiga maskar utan talg som täpper till porerna och det svarta i en pormask är helt enkelt talget som oxiderar med syret).

Thomas fick applicera lermasken själv och den blev kanske lite för nära ögonen 😀 Men visst var han fin i musöron?

Och så jag själv då som lade en lermask från Indy beauty på snoken och sen en ginseng & rice från The Body Shop. Dock hade jag på lermasken för länge tydligen. Jag trodde det var samma verkningstid som den på killarna, det vill säga ca 15-20 minuter. Nope det var 5 sågs jag sen. Jag antar att det är därför min näsa fjällar järnet nu. Det är lager efter lager efter lager som flagnar. Inte fint alls, men i och för sig så försvann ju all skit med skinnet. Jag hoppas dock att det kan sluta snart.

Och som alltid på spa så får man ju tilltugg och dricka. Så här fanns olika sorters ost, kex, salami och kiwi, vindruvor, ananas, melon och vad det mer var. Och cider till det. Så vi hade det supermysigt. Barnen sa inte ens något om att ha tv’n på under tiden(jo vi hade musik igång på den) som maskerna verkade. Så det var fredagen.

Lördagen gick åt till…jag vet inte riktigt för den gick snabbt. Men lite mer hudvård av Oscar när Thomas och Malin var ute, sen vetefasen vart dagen tog vägen innan det var kväller med Disneyfilm och mys. Vi dissades dock av tonåringen som hellre snackade med kompisar. Någon med tonåringar som känner igen det? 😉

I söndags gick vi över till nya grannarna med en flaska Champagne för att hälsa dem välkomna. Vi fick en rundtur i huset och fick se allt de fixat därinne, ja jäklar vad fint de har det alltså! Det är inte utan att jag själv vill sätta fart med egna projekt som att nu verkligen bestämma nyans på färgen till vardagsrummet som ska målas om, plus allt annat som ska fixas. Det känns kul med grannar som verkar väldigt trevliga och gulliga och inte som de förra som tydligen pratade skit och inte hälsade. Fy fan för såna.

Ja det var väl helgen här. Den var mysig och dagarna gick himla fort som alltid när barnen är här. Nu är Thomas iväg och jobbar några dagar så det blir två ensamnätter, men nu har jag vant mig ganska mycket så det känns okej. Även om ett husdjur hade gjort att huset känns mindre tomt liksom. Det var väl allt för nu. Imorgon blir det tandläkaren och rotfyllning. Så jäkla obehagligt, men å andra sidan slipper jag gå på citodon som jag gjort nu sen i torsdags då smärtan blev för stor och vanliga piller inte hjälper.

Ha en fin onsdag alla. Kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *