Fyrtal i klänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Igår var jag och hämtade ett paket från Cellbes som innehöll klänningar. Det är ju så härligt med klänningar tycker jag. Man blir liksom glad av klänningar. Även om jag nu mest lufsat runt i mjuka brallor och hoodies hela vintern. Men när våren kommer på riktigt (det har ju varit ett rejält bakslag nu några dagar där det snöat till och med här nere i Bunkeflostrand, det gör det knappt aldrig ens mitt i vintern) så är det dags för klänningar igen!

Mycket blått…

En jag tänkt ha i påsk när vi ska upp till mamma och pappa och fira både påsk och mammas födelsedag, är nog den här nya jeansklänningen. Jag har dock inte bestämt mig då har jag flera klänningar som vill luftas efter ett par års pandemi och ett magert socialt liv där klänningarna fått hänga kvar på galgarna. Men eventuellt blir det den här för den är både fin och väldigt mjuk och skön.

Så här ser den ut och jag älskar den. Thomas tyckte för övrigt också att den här är snygg. Så mjuk och så skön. Den här finns i två färger, ljusblå och mörkblå. Det här är den mörka och jag har storlek 50/52.
En spegelselfie innan Thomas förbarmade sig och tog en bild ute där ljuset var i ansiktet och inte som den andra tjusiga jag tog med självutlösaren….
Himlen blev ju fin i alla fall…:P Resten not so much, varken vinkel eller ljus. Jag får helt enkelt hitta något bättre ställe att ställa upp kameran än ett trappsteg. Eller ett högre upp i alla fall. Nu var det så jäkla svinkallt att jag inte ville experimentera någon längre stund. Så tack och lov för att Thomas tog sig an uppgiften som fotograf innan han fortsatte med sitt och jag smet in i värmen igen.
Här är den mörkare klänningen. Den är slut i flera storlekar men som alltid så är det att gå in och kolla gång på gång när man vill ha något för det kan komma in en retur. Så gör jag ofta och det är ganska ofta jag har tur.
Länk mörkblå klänning
Den här ljusa ser lika fin ut faktiskt och jag är sugen på att testa den också. Kommer bli så fin när man får lite färg i fejs och på kroppen. Länk ljusblå klänning

Just det ja, jag såg att Cellbes har fri frakt om man är medlem och loggar in. En bra grej då många tycker det är sura pengar med frakt. Dock har jag ändrat mig en hel del där sen jag själv börjat med bloppis och skickar kläder med posten. Frakten där är ju ofta dyr, mycket dyrare än vad nätbutiker tar. Sen beror det ju förvisso på vad man skickar efter. Är det nåt litet för en femtiolapp vill man ju inte direkt betala mer i frakt än vad varan kostar… Men med kläder så är det mer värt. Just nu gratis dock.

Kram! ❤️

4 reaktioner på ”Fyrtal i klänningar”

  1. Ja en får bita ihop ett tag till. Det snöar till och med här nere, dock ligger det inte kvar utan piskar mer ansikte, rutor och så. Hoppas på mer vårlikt väder så man kan ha klänning och inte bävernylon-overall till påsk 😄

  2. Vilken underbar klänning! Och så fint att få se helfigur! Hos mig är det en meter snö men men. Klänningstiden kommer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *