Härliga pastelliga sommarklänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Klänningar! Somriga och gärna i pastellfärger är vad jag längtar efter nu. Jag som annars kör på svart svart och gärna lite svart till, har nu gjort min sedvanliga vår-usväng och blivit rosa, ljusblå, mintgrön, röd. Jag var inne på Ellos och kikade för ett tag sedan och plockade ut klänningar jag tycker extra mycket om och gjorde ett inlägg som jag sen glömt bort att lägga upp.

Så idag gick jag in för att se om det kommit in mer jag fastnar för och det hade det. Bland annat Linda-Marie Nilssons kollektion för Ellos, men också flera andra klänningar. Dock tar jag inte med allt och alla här. Men väl en jag beställt och ett gäng jag skulle vilja ha(det är bara plånboken som hindrar). Och de jag har med täcker alla knäna och överarmarna som jag inte är överens med på min egen kropp. Vad andra vill ha på sig är verkligen helt upp till var och ens smak, men jag tar ju sånt jag själv tycker om här.

Ellos har som ofta ett gäng rabatter att använda. Några klänningar är redan på kampanj med 25% medans andra kan jag använda rabattkod på.
455709 ger till exempel 30% på dyraste varan. Jag har inte kollat om den gäller på alla klänningar här nedan men det är ju bara att testa 😀
Länk Ellos

Den här klänningen känns retro i färgställning och mönster och jag föll som en fura för den. Jag tänker mig solbränna, guldringar i öronen och sandaler eller sandaletter till. Så jag har beställt den. Dock har jag inte hunnit fota den än men den är himla fin och stämmer överens med bilden.

Linda-Marie Nilsson har gjort ett samarbete med Ellos och jag tror att det är idag klänningarna släpptes. Vad jag minns så tog de slut snabbt förra omgången så vill man ha får man nog beställa direkt. För min del så fastnade jag mest för den här söta rosa klänningen med små blommor. Den ser bekväm ut och täcker knäna. Den finns i blått och grönt också men det är den här rosa jag är mest nyfiken på att prova. Länk småblommig klänning.

Den här rosa omlotten är jag också nyfiken på. Den ser himla söt ut på Linda-Marie i alla fall och jag skulle gärna testa. Klänningen finns i 38/40 till 54/56. Vad jag sett så brukar jag och Linda-Marie ha ungefär samma storlek men här står det att hon har 46/48 så antingen har hon blivit mindre eller så är klänningen rymlig i storlek. Jag måste ta och fråga henne det. Länk rosa omlottklänning.

En enkel och klassik klänning som passar lite när som helst.Länk blå linneklänning Tommy Hilfiger.

Den här kan jag bara inte gå förbi för den är så färgglad och fin. Den är perfekt i längd och mönstret är så fint. En riktig sommar-fest klänning. Länk blommig klänning Zizzi.
En skjortklänning blir aldrig omodern och funkar lika bra hemma i Sverige på jobbet eller fritiden som på semesterresan utomlands nånstans. Länk randig skjortklänning.
Rött är inte bara för julen. Absolut inte! Jag älskar rött året runt och den här klänningen ser så snygg ut. Läng ärm förvisso och det kanske inte alla vill ha på sommaren, men å andra sidan så är svensk sommar oberäknelig…
Länk röd skjortklänning
Det finns märkeskläder även för oss som drar större storlekar. Många märken verkar inte vilja befatta sig med tjockisar och gör bara kläder upp till max storlek 44. De kan ta sig i brasan! Så därför uppskattar jag Tommy Hilfiger lite extra. Dyrare märken som faktiskt vågar satsa på kläder för de i min storlek. Det gillas. Och den här gosiga huvklänningen i en jättehärlig färg är ju bara så underbar. Länk Tommy Hilfiger huvklänning
En svart enkel klänning måste man ju ha. När man står där framför garderoben och inget känns rätt, ja då är en svart alltid ett säkert kort. Länk svart klänning
Vill man inte ha helsvart så kan man ju dra på med rosa blommor också och vips blir det somrigare i ett svep.
Länk blommig Kaffe klänning.

Den här rosa, plisserade klänningen ser ju helt drömmig ut. Så snygg! Den här ropar på mig men tyvärr är den slut i min storlek. Eventuellt kommer den in igen eller så får man göra det klassiska och kolla in titt som tätt för att se om det kommer in en retur man kan hugga. Länk rosa plisserad.

Det är ju mycket rosa i det här inlägget men den rosa på bilden ett snäpp upp finns även i vitt och i den här limegröna färgen. Och limegrönt är ju faktiskt så himla snyggt på sommaren. Så jag blir sugen på den också. Vitt är också fint för den delen, gärna med guldsmycken och/eller pärlor. Så ja, jag vill helt enkelt ha den här i alla tre färgerna.

3 reaktioner på ”Härliga pastelliga sommarklänningar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *