Matcha polotröjan med nästan vad som helst

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos och Cellbes

En sak jag faktiskt letar efter varje höst/vinter är stickad svart polo. Den får gärna vara lite längre och man ska inte strypas av kragen. Och fatta vad svårt det är att hitta! Alltid är det något jag retar mig på, som att den är croppad och knappt går ner till byxlinningen. Eller så sitter kragen konstigt. Eller så är den otroligt tjock, som när man tvättat och råkat krympa ett plagg och det blivit jättetjockt – såna är en del. Eller så hittar jag kanske en och så är den svindyr a la tusenlappen pga dyrt material. Så jag har inte hittat den rätta de senaste åren.

Nu har jag span på en som jag hoppas ska kunna vara bra på alla sätt och vis. Den ser bra ut i alla fall. För en svart polo har jag tänkt ha till mina skinnbyxor och skinntajts. Till jeans, till svarta brallor. Till kjol. Ja till allt.

Vad tror ni? Kan den vara den rätta? Jag tror att jag ska beställa och prova i alla fall. Länk polotröja.

Just nu 25% dessutom.

Skinnbyxor eller leggings har ju varit med i modebilden flera år nu och de hänger med i vinter också vilket jag gillar för jag tycker att det är snyggt och ger mer edge än vanliga svarta byxor eller leggings. De funkar ju också, men inte samma sak.

Jag vet inte alls hur de här sitter men de ser snygga ut så jag tipsar. Finns till och med stl 50/52. Länk skinnbyxor.

Här ett par från plus kollektionen som går längre upp i storlekarna. Från 44 till 60. Just nu 40% . Länk skinnbyxor plus.

Och på fötterna? Ja det är ju sketasnyggt som tjejerna på bilderna har, dvs pumps. Men det går inte på mig så jag får leta mer knävänliga skor, som sneakers och loafers. Länk loafers.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *