Nu åker det sista från julen ut

Hej på er. Hur har ni det? Fredag och en del har kanske gjort årets första vecka på jobbet och längtar efter soffan och något på tv? Andra har kanske legat i hela tiden? Oavsett så hoppas jag att ni har en fin kväll. Här håller Thomas på att förbereda väskorna vi har våra ”gran”girlanger i när de inte sitter uppe på verandastolparna. För nu är det dags att plocka ner dem också. Övrigt julpynt åkte förra helgen när jag packade ihop julgranen, ner med kulor och grejs, ljusstakar, stjärnor och annat som hör julen till för jag vill inte ha allt kvar till tjugonde dag Knut. Dock hänger de röda gardinerna kvar i köket för jag var inte så sugen på att sätta upp mina magnoliamönstrade gardiner redan. De som sen ska sitta resten av året. Det blir lite tradigt. Så jag beställde ett par nya för att ha ett par till att byta med, men nope. De hade inte alls samma färg som beskrivning/bild så de får åka tillbaka så får jag hitta andra.

Så det görs nu. Jag ska såklart hjälpa till med de där långa åbäkena till girlanger när Thomas lossat dem från stolparna. Och när det är gjort så blir det någon slags mat. Jag tror det blir rester från när barnen varit här (de är här fyra dagar var 13e dag och imorse var sista dagen). Lite kebab, lite köttfärssås och nåt annat som ligger kvar i byttorna. Rest-buffe helt enkelt 😀

Sen ska jag ta och lägga upp tre par kängor och stövlar till försäljning. Jag lägger här i bloggen också men eftersom det är väldigt klent intresse ang skor här så blir det på Instagram också tänker jag. Så lite fix och don för kvällen och sen drar Thomas imorgon bitti för att jobba 4 dagar och kommer hem först på tisdag kväll.

Det var någon som undrade hur det gått med min eländes tand som gjorde så himla ont före jul? Jo den är nu fixad. Jag var hos tandläkaren i måndags för 2 timmars rotfyllning. Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren för det gör oftast ont och är dessutom skitsvindyrt. Och att då ligga där i två timmar är ju inget man ser fram emot. Dock ville jag ju att tanden skulle bli klar och att den vidriga saltsmaken jag haft i munnen i tre veckor skulle försvinna. Det var som om jag tagit en klunk havsvatten och haft kvar den i munnen. En del av smaken försvann efter rotfyllningen, men inte allt och jag vet inte vad det beror på heller. Blörk.

Just det ja, för er som inte har mig på Instagram utan bara följer här så kanske någon undrar hur det blev på nyårsafton. Blev Thomas utkallad på jobb? Jodå, halv fem på morgonen ringde de så han flög Teneriffa fram och tillbaka, men var hemma vid halv nio på kvällen så jag var inte ensam hela nyår. Så vi hann både byta om och äta samt kolla in fyrverkerier vid tolvslaget.

Det blev en grön sammetsklänning för jag tänkte att den blir både lite varm och bekväm. Och det var den. En klassiker på nyår är ju annars svart, men det har jag ju resten av året så att…

Just det, jag ska prova mina nya vinterkängor också, samt jeans och kofta som jag hämtade på posten igår. Ni får se dem snaaart.
Kram på er! ❤️

8 reaktioner på ”Nu åker det sista från julen ut”

 1. Hej Lena. Njäe, jag vet inte om jag läst den men det är ju alltid intressant att höra om andra i liknande situation.

 2. Oj så många! Men jag förstår det, det gör ju så mycket för hemmet 🙂 Det får bli några nya i vår känner jag.

 3. God fortsättning på nya året 2024 till dig och din käraste❣️

  Det var fint att få ett lite längre inlägg så här en bit in på 2024. Skönt att ni fick fira nyår tillsammans du och Thomas.

 4. Apropå gardiner. Jag är gardinfreak, har nog 200 st. Älskar att byta gardiner relativt ofta då jag tycker det förändrar hemmet med små medel. 😍
  Dom flesta inköpta på Indiska genom åren när dom hade mycket fint att välja mellan.
  🌺

 5. Vet inte om du har hittat till Fia Anderbergs blogg på Motherhood.
  Hon har också har Lipödem och brukar skriva om sånt som hjälper henne att må lite bättre och vem vet kanske kan vara intressant/hjälpsamt för dig att läsa om hennes resa samt det andra kommenterar om.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *