Gott nytt år fina läsare!

Idag är det nyårsafton! Sista dagen på ett år som varit…tja jag vet inte riktigt faktiskt. Jag har läst en del som sammanfattat 2021 som både fantastiskt och som ett skitår, men för mig har det nog varit mitt emellan. Inte ett år som kommer gå till historien på något sätt, men givetvis har det inneburit många fina stunder och även mycket skit. Roliga saker var att jag och Thomas blev sambos officiellt 1 april i år. Det var ju minst sagt längesen jag var sambo senast (1998), om man nu inte räknar att jag bodde med min vän Linda några år när vi pluggade i Stockholm, eller några andra inneboende jag hade efter henne i lägenheten i Älvsjö. Men jag menar ju på ”under äktenskapsliknande former” som det ju heter.

En annan rolig sak är att jag under året kommit närmare barnen dessutom, speciellt då Malin (Oscar är tonåring och de vill väl i de flesta fall mest vara för sig själva eller med kompisar, bonusföräldrar är liksom inte prio i deras värld). Jag har även kommit Thomas ännu närmare då vi varit hemma mycket båda två, han pga lite jobb inom Sas och jag har jobbat hemifrån. En del kanske har velat mörda varann när båda gått hemma, men här har det gått fint (ok ibland har vi väl också velat drämma till den andra).

Så de positiva sakerna har nog mer handlat om såna saker än specifika händelser. Inför nästa år hoppas jag på en del såna ”bocka av” saker. Som att fixa klart i uterummet och matrummet så blir det roligare att bjuda hit gäster. För det har jag absolut tänkt mig för 2022. Och andra saker med huset, mycket fix och trix nästa år alltså.

Karriärsmässigt, ja den hoppas jag också att den ska ta fart nästa år. Det räcker så om det. Vad gäller hälsan så ska den också bli bättre. Om 2021 avslutades med fucking covid och innan dess mycket elände med smärtor i magen och artros, så ska det nya året bli bättre. Det är dock inget nyårslöfte för såna har jag slutat avge. Att må bättre på flera plan är inget löfte, det är bara så det ska bli.

Sen kan det nog bli att det flyttar in en ny familjemedlem nästa år. Om det blir en hund eller katt återstår att se. De nya grannarna har en katt som börjat komma över hit för att gosa och jag blir helt till mig för att den är så gullig, så det är inte omöjligt att det blir en katt. Dock vill barnen ha hund. En pomeranian (det vill jag också) så vi får se. Men ett husdjur som håller mig sällskap när Thomas är ute och flyger vill jag gärna ha faktiskt.

Nu ska jag inte göra listan för nästa år så lång men vissa planer får man ju ha. Att resa utomlands hoppas jag ju också på. Att restriktionerna lättar så man kan göra det utan att känna sig som en bov och dessutom inte behöva oroa sig för sjukdom. Det hoppas jag väldigt mycket på. Att Coronahelvetet ska försvinna överhuvudtaget för den delen.

Jag önskar er alla en fin nyårsafton, oavsett om ni firar ensamma, tvåsamma eller flersamma. Ni som sitter ensamma antingen av eget val eller ni som inte alls vill det – nyår går fort och se till att ät något gott, gör saker ni gillar, se roliga filmer, ring en vän, gå ut en runda. Allt går, tro mig jag vet.
❤️❤️❤️ Kram på er Gott nytt år vänner!! ❤️❤️❤️

13 reaktioner på ”Gott nytt år fina läsare!”

 1. Ojdå, det var en fin komplimang må jag säga. Jag vill gärna vara en operaprimadonna 😀 Stor kram från oss!

 2. Tack Ulrica och god fortsättning till dig. Jag blir så glad att du gillar bloggen ska du veta.

 3. Gott Nytt År!!!
  Tack för en ärlig, trevlig & positiv blogg. Alltid kul att titta in här!
  U

 4. Fin bild och en text som man blir glad av!
  Tack för en jättebra blogg och Gott nytt år! 😊

 5. Vilket fint inlägg så här i årets sista skälvande minut. En första tanke dök upp direkt när jag såg bilden på dig, måste få säga den; en opera primadonna! Ja det var min allra första tanke. I vilket fall som helst så är du verkligen Nyårsfin!! Gott nytt år 2022 till er båda två!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *