En bra bh när klyftan blir lite för djup

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Vad sägs om det underbara vädret idag? Nog för att det varit kallt de senaste dagarna men det har i alla fall varit soligt så jag har känt hopp om vår. Men idag är det fasen höstväder med regn eller snöblandat regn och det blåser så jag förväntar mig snart att se grannens katter flyga förbi utanför fönstret. Och självklart putsade jag om fönstren igår…Sist jag gjorde det (några veckor sen alltså) så kom det regn blandat med Sahara sand och skitade ner rutorna dagen efter. Idag pissregn.

Oh well…Det är april och vädret är därefter. Det blir snart riktig vår och med den tunnare kläder. Och klänningar! Jag visade ju att jag hade fått hem fyra olika klänningar varav den mjuka jeansklänningen med volang var en av dem. Här kommer nästa. En marinblå omlottklänning med blommor. Jag trodde först att den var med svart botten vilket är mer Louise. Men den här blå är också fin.

Jag har en bh med spets i urringen här (se nedan), men givetvis kan man ha en vanlig också för så ringad är den inte. Men jag ville prova för ofta kan omlottklänningar spreta lite över bysten på mig. Och det vill jag ju inte alltid bjuda på 😛
Jag gillar att den här har fjärilsärm då jag inte är överförtjust i mina överarmar och gärna har en ärm på kläderna som inte är superkort. Jag har några såna också förvisso, för ibland så skiter jag i vilket. Men fjärilsärmar är bra på mig. Jag har för övrigt 50/52 i den här.

Så här ser produktbilden ut. Det är alltså mörkblå botten med blommor. Finns även i svart botten med små blommor och en ljusare blå med små prickar. Länk omlottklänning.

Och så behån då. Den som är som ett linne och bh i ett. Jag har visat en sån tidigare fast då från Twilfit, den här kommer från Cellbes.

Såna här är så bra om man inte vill ha linne under men känner att det är lite väl mycket bröst som hoppar fram och som man gärna vill täcka lite. Jag har som ni ser en svart här men den finns även i vitt och ljusrosa. Dock inte i alla storlekar tyvärr. Den går från kupa B till E. Och omkrets 75 till 105. Jag har ofta 85 eller 90 F men den här funkar på mig i E också, så jag har 90 E i min.
Det lär bli en vit för mig också att ha i sommar. Länk spetsbh.

Det var dagens klädtips. Kram på er!

8 reaktioner på ”En bra bh när klyftan blir lite för djup”

  1. Hej Emma!. Det är en riktig omlott som man får knyta. Svårt att råda med storleken för en omlott kan man ju justera. Jag tycker att den kan kallas ”normal” i storleken. Ligger du närmare 42 så ta den större och närmare 40 så ta den mindre 😊

  2. Jag har också den från Twilfit men den svarta har blivit noppig. Jag tror dock att jag har den vita också. Men den här är lika fin tycker jag. Håller med om Twilfit, känner inte riktigt igen mig.

  3. Tack för tips! Jag har en vit från twilfit som råkar ha tvättats med helt nya jeans, inte så vit längre med andra ord. Men twilfit har ju slutat med den, och även om den är tillbaka nu så har de höjt prisläget alldeles för många steg senaste åren!

  4. Så fin klänning! Jag är sugen på den svarta med små blommor😊 Är det en riktig omlott som öppnar upp helt framtill eller är den fastsydd? Hur tycker du att storleken är? Jag brukar ha 40/42, å denna är antingen 38/40 eller 42/44.. så lite osäker på vad jag ska ta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *