Lita på ditt ögonmått när kläderna verkar ha krympt

Hej kära ni. Jag hoppas att allt är bra med er och era nära och kära. Här är det bra, men saknaden efter mamma, pappa, mormor osv gör sig ju mer och mer påmind. Jävla virushelvete. Men hellre att man stannar hemma och håller avstånd än att man kanske råkar smitta ner någon. Jag är inte lika rädd för egen del att bli smittad, men sen vet man ju inte om man är det utan symptom. Scary shit där det.

Sen hoppas jag verkligen verkligen att folk håller sig hemma i påsk och inte tvunget ska asa iväg till stugor, skidåkning och annat. Håll er i er stad!

Det var det om corona och covid 19 så nu tänkte jag gå vidare till något helt annat. Nämligen kläder och hur man ska gå efter ögonmått snarare än vad som står på lappen i nacken. Jag var nämligen på Indiska och provade några klänningar. Först en blommig trikåklänning, och sen en svart i samma modell.

Jag tyckte att den här klänningen verkade vara ganska ledig i modellen och inte anmärkningsvärt kort. Men så drog jag den över huvudet och…va fasen! Tajt och svinkort. Jag funderade över hur jag kunde ha SÅ himla fel? Mitt ögonmått brukar sällan svika mig oavsett om det gäller kläder eller annat. Men nu så…

En del har inget emot väldigt korta kjolar och klänningar, och visst, när jag var yngre och hade kropp till det hade jag kanske inte reagerat som nu. Och ja man FÅR ha på sig precis vad man vill om man trivs och känner sig fin i det, men jag själv tycker inte att det är så fint när jag har tjocka ben och stor rumpa. Dels för att rumpan tar plats i klänningen så att den blir ännu kortare så om man böjer sig framåt visar man trosorna. Och vill man det så fine 😉 Jag vill inte det och känner mig inte bekväm med plagg som bara går till halva låret. Så jag funderade över hur sjutton Indiska tänkt som designat den såhär i xl…

Jag hade även tagit en en svart i samma modell som den blommiga och tänkte att jag provar i alla fall, den SER ju stor ut. Och visst satt den väldigt annorlunda.

Det är ju minst sagt mer svängrum i den här än den blommiga. Jag gillar verkligen den här dessutom. En helt vanlig svart trikåklänning med lite veck vid midjan. Perfekt att klä både upp och ner. Så jag kan rekommendera den här. Priset på 249 kr är dessutom väldigt bra. Länk här. Men jag funderade ju över den där blommiga i samma modell…

Så jag gick ut och hämtade en annan i samma storlek. Och ja visst satt en helt annorlunda! Så som jag hade trott att den skulle sitta och inte som korvskinnet på översta bilderna.

Klänningen var givetvis felmärkt så jag lämnade in den i kassan. Den måste varit storlek medium kanske. Så om något verkar helt fel trots att du har din vanliga storlek, ge inte upp direkt utan ta ett annat plagg i samma modell och prova det innan du dissar det helt 🙂

Om ni undrar över varför jag inte reklammärkt inlägg från Indiska eller inte alltid länkar längre så är det för att de inte är affiliatelänkar längre. Dvs jag tjänar inte ett öre på att tipsa om deras kläder, utan gör det bara för er skull. Så behöver ingen fundera över det.

Nu blir det lite tv och mys här innan sovdags.
❤️❤️ Ha en fin fredag vänner och var rädda om er! Stor kram! ❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *