Några halvareapriset tips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Jag tänkte bara tipsa om slutreorna som är på g överallt nu. Det är mycket tråk-kläder och utplockade storlekar, men en del har jag allt hittat.

Som den här röda klänningen från Indiska. De har halva reapriset så den här går på knappa hundralappen.

Även Cellbes har halva reapriset nu. Använd kod 2032S. Länk Cellbes.
Och om ni gillar halterneckklänningen (perfekt för sol och bad. Om inte i Sverige nu så blir det kanske utomlandsresa i vinter. Vem vet?) så har ni länk här

Den här blusen är himla söt. Jag beställde till mig själv men bestämde att mamma skulle få den för att hon alltid finns där för mig. Nu är den dessutom på halva reapriset(det var den såklart icke när jag beställde, haha) om någon skulle vilja testa. Länk blus.
Och så de här. Mina favoritskor i sommar. De har jag till både klänningar, jeans och shorts. De är så himla sköna. Promise. Också halvareapriset. Länk sneakers
Och jo, jag vet att det är alldeles för tidigt för att ens tänka på vinterkläder. Men OM man vill köpa jacka billigt så är det nu man ska göra det. Som en rosa parkas kanske? Jag hade tagit bort luddet, för i övrigt tycker jag att den här är fin 🙂 Cirka 300 pix för den här på halva reapriset.. Länk rosa parkas.

Det var några snabba tips bara. Kram på er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *