Födelsedag och ny klänning invigd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Min bror skulle ha fyllt år idag, men en annan som också fyllt år nyligen är min sambo Thomas. Han fyllde 48 i onsdags minsann. Så nu är det alltså bara ett års åldersskillnad på oss. Till november i alla fall då någon fyller 50…

Firandet började med att jag väckte barnen klockan sex så vi skulle hinna fixa frukost på sängen, sjunga och ge paket innan det var dags att åka till skolan en timme senare. Jag och Malin smög ner i köket för att fixa (det var svårare att få liv i snart 14-åringen om man säger så), och sen upp igen för att väcka brorsan på riktigt innan vi sjöng vackert för Thomas som faktiskt sov på riktigt, och inte räv som jag själv alltid gör 😀

Efter vi lämnat dem i skolan (det tar ca 45 min dit enkel väg) så var det att åka hem och steka några kilo kyckling så i alla fall den delen skulle vara klar när gästerna kom. Gästerna som var både mina och Thomas föräldrar. Vi åkte först och hämtade mamma och pappa vid tåget och sen kom svärföräldrarna som hade hämtat barnen i skolan.

Först kaffe och tårta och sen blev det kycklinggratäng med pasta. Jag glömde ta kort på maten för eftersom jag inte får ta kort på barnen(eller lägga upp i alla fall), och föräldrarna som inte vill bara med i bloggen så blir det inte så mycket att fota så jag lät helt enkelt bli, därav ingen bildkavalkad. Även om jag kom på att jag kunde lagt upp matbild med recept. Men det får komma en annan gång 🙂

Hur som haver så hade vi med eller utan bilder en fin dag och Thomas var nöjd med presenter och firande.

Några bilder på födelsedagsbarnet blev det i alla fall.
Den här bilden är från när jag provade klänningen, men det var den jag hade på mig dagen till ära. En röd klänning med hjärte (och stjärnor)-mönster.
Den finns upp till xxl och den storleken sitter bra och ganska löst och ledigt på mig. Jag misstänker att en storlek mindre kanske hade suttit för tajt över rumpen. Länk klänning.
Mönstret i närbild. Den här kommer funka hela våren och sommaren. Och hösten också för den delen. En året-runt klänning helt enkelt. Finns även i marinblått.

Ha en fin söndag vänner ❤️

1 reaktion på ”Födelsedag och ny klänning invigd”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *