Firade pingst i knallgrön bikini

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner. Jag hoppas att ni haft en härlig helg kanske firat både pingst och mamma eller blivit firad själv. Eller bara haft det bra ändå.
Jag och Thomas körde upp till Osby för att fira med mamma och pappa som hade lite fest med två par till så allt som allt var vi 8 personer. Jag hade lovat att hjälpa til med dukning, fixa i köket osv så det gjorde vi. Men eftersom vi körde upp så vi var framme vid ett snåret och gästerna skulle komma först vid 17 så hann vi sätta oss i solen en stund. Jag hade med mig min nya gröna bikini. Den är ingen sån som lyfter trycker ihop eller sådär utan mer en ganska rejäl bikini men den sticker ut med sin härliga gröna färg. Jag älskar verkligen färgen på den här.

Det är söndag kväll nu när jag skriver och Cellbes har 25% på hela sin kollektion. Kod 2025. Jag vet dock inte hur länge rabatten gäller. Länk Cellbes

Breda axelband, byglar och en hög trosa till. Inga tuttar som hoppar ut och skinkorna sliter inte heller sig från trosan. En rejäl men inte tantig bikini.

Bikinibehån går från B till E kupa. 80 till 110. Länk bh. Trosan finns i storlek 36 till 62. Länk bikinitrosa. Jag har 90e och 52. Jag har även köpt den i svart. Länk svart bikinibh.

Ja här är jag alltså, i bikini. Med cellulitiga tunga lipödem-ben och annat jag inte trivs med. Men det är där och jag tänker inte låta valkar och celluliter hindra mig från att njuta av sol, sommar och bad.

Och ja, pingstafton blev lyckad med god mat, trevligt folk, mycket skratt och så kändes det skönt att kunna hjälpa mamma och pappa.
Kram på er! ❤️

3 reaktioner på ”Firade pingst i knallgrön bikini”

  1. Jättefin bikini. Jag har beställt Linda-Maries från Ellos nu som jag ska testa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *