Bekväm i tajts och tshirt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Ni vet under pandemin, då var det ju mjukiskläder för hela slanten och det var okej för alla hade det. Jag har dock inte kommit ur de där mjuka sköna kläderna än. Jo jag tar ju på mig jeans och klänning ibland, men det är mjukiskläderna jag föredrar. Jag har precis beställt hem ett gäng klänningar att testa inför midsommar, men självklart tog jag även några hoodies… Och ett par leggings.

Det här med att ta bilder…Det blir liksom lite stelt ibland och så måste jag bara tramsa lite 😀 Men här har ni tajts och en skön lång tshirt 🙂

Och där kom Carolafläkten igång…

Jag har tre stycken såna här tajts men det senaste paret är ganska tajta. Antingen för att jag blivit tjockare, eller så har de blivit mindre i storlek, eller så kan de vara felmärkta. Så jag kommer nog att beställa ett par till fast i en större storlek än min gamla vanliga 50/52.

Den här tunikan är en annan men jag hittar inte den. Jag har en rundhalsad på några av bilderna och den ser ni under fotona på mig 🙂

Jag visar hoodien i ett annat inlägg för jag har tre stycken fast i olika färger.

Jag gillar revärerna på sidorna. Tajtsen är lite tjockare än vanliga tajts. Och med en lång tshirt eller tunika kan jag mycket väl gå och handla på ica i dessa.

Och där tog vinden tag i håret igen 😀

Jag har skrivit om dessa förut men det var flera år sen och sedan dess har jag slitit ut ett par. Men det blir fler som sagt, fast jag ska alltså ta en storlek större än jag brukar. Länk tajts

Här är tshirten jag har, en som kommer i tvåpack och jag valde kombon med en röd och en svart. Länk 2 pack tunikor

Det finns även en i singelpack. Jag vet inte om det är exakt samma, men de ser likadana ut. Länk tshirt.

Tunika och tajts alltå…plaggen jag alltid sagt att det är vad affärerna har att erbjuda tjockisar. Och nu är jag där själv och tycker att det är ju faktiskt bekvämt…För det är det. Men den använder jag ju annat också som tur är för jag vill inte vara helt fast i mjukisträsket. Men hemma är det ju så gött… 😀 Och på ica. Kanske på Rusta. Hos nån kompis…ja ni fattar hehe.

Ha en fin kväll vänner. Nu ska jag kika vidare på tv (jag ska bara hjälpa Malin att sätta på ett par krångliga örhängen)
Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *