Sommarklänning i härligt glada färger

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er! Jag hoppas att ni har en fin fredag. Här är det fix och fejande för hela slanten. Vi har varit iväg och handlat för vad som känns som en miljon då vi inte handlat på länge och har behövt fylla på lagret i både kyl, skafferi, städgrejer och annat. Nu ska jag snart ut och greja vidare i trädgården. Bort med löv från klippta buskar, väck med algerna som kommit i dammen sen vi tömde och städade den(att ha damm är fasen ett evighetsjobb) och sen eventuellt börja på uterummet där i bakgrunden på bilderna. Växter som tagit sig in ska klippas bort och sådär för sen ska jag måla hela klabbet vitt. Möblerna ska skruvas ihop och nya dynor tas fram.

Men det med måla får jag ta efter helgen, för imorgon ska jag upp till mamma och pappa för lite fest. Då tänkte jag passa på att ha min nya färgglada klänning.

Den här kommer från märket Y.A.S och säljs av bland annat Cellbes. Länk till klänning här.

Storlekarna är lite knas tycker jag för det står att den här är xxl och det motsvarar storlek 44. Den storleken har jag ju inte haft på bra länge, siffrorna alltså. Men xxl däremot. Så jag tänkte att jag beställer och testar. Och den funkar. Den kanske drar liiite precis vid första knappen under bysten, men den funkar för det är smock i ryggen.

Det gröna jag har under är en bikini som jag fotade efter den här klänningen och eftersom den matchar i färg så…(visar den imorgon). Men imorgon har jag nog tänkt ha antingen ett linne eller min bh med spets över. Den är vit men jag tror det funkar. Dock kommer jag att beställa en typ ceriserosa att prova under.

Den här behån menar jag. Jag har den i både vitt och svart (har jag för mig, måste kolla det) och den är perfekt att ha under klänningar och toppar som kanske är lite för urringade för ens smak. Jag tror att den här färgen skulle vara fin under klänningen så den ska beställas 🙂 Finns upp till E kupa och 105 i storlek. Jag tror jag tar 90 E. Länk bh.

Det var mitt tips för nu. Dags att dra på trädgårdsjeans och gummistövlar. Glamouren! 😉 Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Sommarklänning i härligt glada färger”

  1. Ja den där klänningen är verkligen som gjord för ditt sommarjag! Hela du lyser i den, tror den är den i särklass finaste sommarklänning jag sett på dig. Roligt att få gå på fest i Osby i morgon och närvara i finaste klänningen.💯

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *