Fått utväxt och slitna toppar fixade

Jag har ju glömt visa att jag fått håret fixat. Ja klippt och slingat då vill säga för idag har jag gått med håret i en tofs hela dagen. Jag tvättade det förut idag och tänkte fukta ner det och i med inpackning nu över natten för det behöver fukt, fukt och mer fukt. Men i tisdags innan jag åkte hem från Osby var jag hos frisören. Jag var i rejält behov av både klipp och färgning av utväxt och de där vita fjunen fick också täckas.

Jag har inte den minsta lust att bli gråhårig faktiskt. Nu har jag förvisso inte så mycket att det skulle kunna bli helt grått av sig självt, men jag hade inte velat det även om jag kunnat få en jämn och fin grå färg. Jag tycker att man generellt ser äldre ut i grått hår och det är jag inte redo för. Sen kan jag tycka att det är jättefint med grått hår på en del och att de passar superbra i det. Men själv vill jag inte, så det blev färgning.

Jag hade egentligen velat ha en ljusare ton men håret är så torrt och sprött att risken finns att det hade gått av, och det vill jag ju icke.

Slitet och dant före klippningen.

Jag tycker det är så avkopplande när man sitter där och blir omhändertagen och sen när man sitter i värmehuven så serveras det en kaffe med något litet till om man vill.

Och voliá! Så här blev det när Nea klippt, färgat och lockat håret. Det är dock inte lika guldigt i verkligheten som på bilden, det är ljuset på salongen som gör det.

Kollar man här så skulle jag kanske ha tagit lite till på längden, men det ville jag inte. Jag vill ju snarare få ut längderna igen men det är ett Sisyfos arbete för så fort det växt ut så är det så slitet att det som växt ändå måste kapas.

Jag har inte tagit någon riktigt vettig bild framifrån, bara den här på tåget på väg ner till Malmö.

Överhuvudtaget är det ganska okul att ta foton på mig själv, speciellt när jag har en massa utslag på kinder, käkar, hals, axlar och bröst. Jag vet inte vad sjutton det är för något för det är inte som finnar som är ömma och blir gula. Det här är ner utslag och torrhetsfläckar. Till och med öronsnibbarna blir helt torrfnasiga. Det kan vara stress, det kan vara hormoner, det kan vara annat. Har ni tips och förslag emottaget de gärna 🙂

Nu har jag precis varit iväg och hämtat Thomas vid tåget efter att han varit ute och flugit så det börjar bli dags för sängen här. By the way så ni forfarande gärna lägga till mig på Hayday. Taggen är #LYPQUPCL9. Jag har också skaffat ett kvartershus där jag antar att man kan chatta med varann. Jag vet dock inte hur det funkar, haha. Flincks Farm. #QPUL9GQQ.
Det var det för idag, nu ska jag beställa en ögonkräm och dagkräm tror jag, och sen sängen.
Kram! ❤️

4 reaktioner på ”Fått utväxt och slitna toppar fixade”

  1. Så snyggt håret blev! Jag känner precis som du gällande grått hår. Det kan vara så snyggt på andra, men jag färgar också för att få bort det på mig själv. Känner mig mycket äldre när det grå kommer fram. 😕

  2. Kan utslagen bero på smink? jag hade så tidigare när jag jobbade på kontoret och sminkade mig varje da men nu när jag jobbar hemma sminkar jag mig max 1 gång/vecka och har fått så fin hy. Men du kanske inte sminkar dig varje dag?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *