Ett av mina bästa julmys köp. Tips för nästa år.


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar
 för Cellbes

Vet ni, jag tänkte att jag lägger upp mina julgardiner också för dem ser man ju i bakgrunden i förra inlägget. Och jag är så kär i dem! De gjorde så himla stor skillnad i köket. Julkänslan blev precis som jag ville med dessa gardiner. Röda utan tomtar eller annat bjäfs på. Det blir ombonad och mysigt helt enkelt. I vanliga fall har jag haft vita men jag tror att jag kommer satsa på någon färg sen även efter jag tagit ner dessa röda. Även om julen är över så vill jag ändå tipsa om dem för det är lätt att glömma till nästa jul och så kanske de tar slut och sådär. Jag vet inte juliga textilier kommer på rea efter nyår, kanske kanske inte. Hur som så tycker jag att det är helt okej pris ändå 🙂

Det har ju inte blivit så många tipsinlägg överhuvudtaget i december, varken med skönhet, kläder eller inredning för det har varit lite för mycket med allt annat. Livet ni vet. Många besök i osby och pappa som kom hem hastigt och lustigt, jag har själv varit sjuk, möten, barnen har varit här, fix med julklappar, mat, pynta och sånt. Så därför blev det helt enkelt inte så mycket i december och därmed lägger jag upp två på samma dag 😀

Malin tyckte det blev ”som ett slott” när hon såg de nya gardinerna 😀 Länk gardiner

Jag tog först fel längd (220 cm) men lyckades göra ett snabbt byte till den perfekta längden på 245 cm.

Det bär emot att ta ner dem så de får hänga ett litet tag till (jag hade själv glömt beställa julgardiner i tid så jag fick dem först några dagar innan julafton) så att jag får njuta någon vecka eller två till.

Kram på er!

2 reaktioner på ”Ett av mina bästa julmys köp. Tips för nästa år.”

  1. Pingback: Piffar hemmet med nya gardiner – Big ass fashion

  2. Visst blir det ombonat och vackert med röda gardiner till julen, jättefint!
    Kan tipsa om blå gardiner också, väldigt vackert det med!
    God fortsättning på ny året!🌟🌟🌟

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *