En snygg stickad svart klänning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej på er. Jag tänkte bara kika in en snabbis och tipsa om en fin klänning på Lindex. En svart stickad med ribb upptill och sydda plisseringar nedtill. Och finfina guldknappar vid ärmsluten. Den här har jag i rött och grått och självklart borde det ju faktiskt ingå en svart sådan också i min ganska svarta garderob. För den här passar till så mycket och är så snygg.

Klänningen finns från xs till xxl. Jag minns inte vad jag hade på mig här men tippar xl för att xxl var slut. Men det kan vara xxl också, så dumt att jag inte kommer ihåg.

Det var bara det just nu, jag återkommer dock snart igen. förhoppningsvis har jag lite mer att säga då, men just nu är det tusen och en tankar i huvudet, samtidigt som det är blankt när jag ska skriva. Oh well, så får det vara. Kram på er ❤️

3 reaktioner på ”En snygg stickad svart klänning”

  1. Same same, tror inte det blivit att jag använt den grå. Dock den röda. Vill också ha den svarta. 25% idag btw 😄

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *