20 procent på Meds idag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Hej mina vänner. Jag tänkte titta in och snabbt tipsa om lite rabatter. för idag är det 11/11 och det betyder numera att det är singeldagen och den firas främst genom rabatter om jag förstått det rätt. Man köper något till sig själv, till skillnad från alla hjärtans då man köper till andra. Eller hur man nu vill fira. Om man ens firar att man är singel. Dock är rabatten för alla, även för icke-singlar. Så jag tänkte ta och skriva ner några för det GÅR ju att handla julklappar också. Och en rabatt om man ändå tänkt handla är ju inte fel.

Först ut då rabatten bara gäller under några timmar till är Meds. De har 20% rabatt på hela sortimentet kl 10-14. Passa på att köp kosttillskott, krämer, smink, hårvård eller vad det nu är(de har ju så himla mycket). Jag misstänker dock att de inte har rabatt på läkemedel. Jag har inte kollat supernoga för jag ville bara få upp inlägget nu då det redan gått snart en timme av erbjudandet. Men det står allt så då tänker jag att det är allt utom läkemedel.

Här har ni länk till Meds. Samt rabattkod: SGL1

Här är mitt senaste paket från Meds.se. Jag har tänkt skriva mer om produkterna sen, men nu vill jag som sagt bara få upp det här snabbt som attans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *