En dag i livet bara

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er mina fina. Jag ville mest säga hej. Egentligen hade jag tänkt skriva om något jag gått och funderat på, men just nu är det tomt i huvudet. Eller kanske inte helt tomt som tur är 😛 Men lite tomt på idéer är det just nu. Kanske för att jag har fullt upp med Thomas, barnen, flytt, mående och en miljon andra saker. Ni vet…livet.

Men jag ville som sagt var ändå säga hej och berätta att jag mår bra 🙂

Den här jeansklänningen åker på ofta nu i höst. Den tog slut snabbt men finns igen nu. Länk här.

Jag tycker att det är härligt med hösten när det är såna här dagar som det varit idag. Hög krispig luft, vackra färger och allt som hör därtill. Och så tända ljus och dricka te på kvällen. Just det senare med te får jag sällskap av Malin som också gillar att sippa på en kopp. Thomas och Oscar dissar denna varma dryck.

Snart dags för Halloween. Inga fester eller så för vår del, det känns lite onödigt just nu. Men karva en pumpa med barnen blir det. Den här snygga myssen testade jag för exakt ett år sen.

Det var det för idag. Kram på er!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *