Dagens snabba tips

Godkväll raringar. Jag tänkte tipsa lite snabbt om att Indiska har 25% på nätet fram till midnatt med koden INDISKA25 och imorgon gäller den i butik. Jag vet att en del av er inte gillar leopardprint, medan andra älskar det. Jag själv är lite av en periodare och just nu är jag typ varken för eller emot. Men jag har ändå testat några plagg i detta mönster.

Den här klänningen gillar jag. Främst för att skärningen är smickrande för figuren med smock i ryggen och utsvängd kjol.
Tack vare smocken framhävs kurvorna.
Här ser ni längden i xl på mig som är 166 hög.
Sen har vi den här svarta omlottklänningen som jag tänkt beställa. Nu med rabatten blir det 150 kr billigare.
Ribbad så den är skööön.
Sen testade jag den här kappan också. Jag både gillar den och tycker lite att den ser ut som en morgonrock. Det är liksom båda delarna.
Men jag tror nog att jag tycker att den är mer snygg än morgonrock. Finns även i beige.

Det var dagens tips. Mer imorgon. Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *