Capribyxor och toppar att kombinera hur som

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cellbes

Nu när jag ändå sitter vid datorn så tänkte jag passa på att köra ett tips till nu när det är rabatter och grejs. Cellbes har 25% på sin egen kollektion idag med kod C2417 och idag(söndag) även fri frakt. Så jag gjorde ett par skitsnabba collage med capribyxor och toppar. Det ska ju som sagt vara capri i sommar så det kör vi på. Det är ju snyggt att ha till kavaj och sådär också men nu kör jag bara basic med byxor och topp. Allt här går ju att kombinera med varann i de olika collagen tänker jag.
Länk Cellbes.

Mörkblått och rött är ju alltid en hit tycker jag. Både den enfärgade och den randiga blir fräscht till. Ett par vita sneakers på fötterna till är vad jag hade kombinerat med.
Länk mörkblå caprijeans. Länk 2 tshirts.
Ljusa jeans och en marinblå topp är ju inte heller fel utan vårigt och härligt. Länk ljusblå caprijeans. Länk mörkblå blus.
Ett par prickiga byxor faller säkert en del i smaken. Och varför inte kombinera med en randig topp då tänker jag? Den vita blusen går ju dessutom till allt. Som jag tänkt att allt i kombinationerna ju ska göra. Länk prickiga capribyxor. Länk 2-pack tshirts. Länk vit topp.

Det var dagens tips. Nu – tvättstugan. Kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *