Beställt ett par plagg nu när det är rabatt…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex

Hej på er. Jag hoppas att ni har en fin helg. Här är det väl lite upp och ner. Bra och dåligt. Så som det kan vara. Vädret är fint idag men blåsigt så jag håller mig inomhus och gör måsten som städa, byta i sängarna, tvätta och sånt tråk. Men jag har även lite roligt för jag har beställt lite kläder. Svarta såklart. Jag blir nästan lite trött på mig själv faktiskt, men jag behöver ett par svarta byxor. Klänningen kan väl diskuteras… Men den är ju så skön och allt sånt 😛

Eftersom det var lön för några dagar sen så är det många butiker – både fysiska och på nätet, som har rabatter nu och det gillar man ju. Om det nu är något man gått och kikat på (den svarta klänningen) ett tag men känt att nej, jag väntar lite för det kommer säkert någon rabatt snart, ja då är tiden kommen nu. Jag har som sagt beställt två svarta plagg men är sugen på något i färg också, som de randiga topparna här nedan.

Lindex har 25% rabatt nu i helgen. Länk Lindex.

Här har ni då klänningen jag beställt. En helt vanlig tshirtklänning med fickor. Så vanlig, så skön. Så bekväm att ha till det mesta. Länk tshirtklänning.

Faktum är att jag provade den här redan i mitten av mars. Men kände att det är onödigt, jag har inte råd, jag borde inte osv. 299 kr är kanske inte så dyrt men det beror ju på hurdan budget man har. Men nu har jag som sagt var beställt, så får vi se om jag behåller den eller ej. Men jag passar på nu när det är 25% i helgen. Jag känner att det är en bra ”gömma mig lite i”-klänning.

Och så de här byxorna. Ett par svarta slacks. Jag har inte direkt några ”finbyxor” och det känner jag ibland att jag skulle behöva. Jag tänker till kavaj eller blus eller fin topp när man vill vara lite mer ”klädd”. De här finns i tre olika längder(63, 70 och 73 cm). De är som ni ser croppade och alltså kortare. Om jag hade velat ha dem såhär korta som de är tänkt att vara så hade jag valt den kortaste modellen av de tre. Men jag känner att jag vill ha ett par som är mer normallånga så jag tog mellanlängden på 70 cm som förmodligen blir lagom på mig som är 165 cm. De finns även med högre midja, så in alles 4 olika modeller av Polly som byxan heter.
Länk Polly croppade slacks.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *