Många sköna klänningar

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cellbes 

Hej mina fina! Jag hoppas ni har en fin tisdag och inte håller på att frysa ihjäl. För fy sjutton vad kallt det är! Att sitta med min älskade fleece mot slutet av april, inomhus, är inte vad jag hade tänkt mig direkt. Jag hade snarare tänkt att nu kan man lägga bort vinterjackan, men icke. Häromdagen när jag körde Thomas på morgonen var det vinterjacka på och skrapa rutorna till och med här nere i Malmö. Dock är ju våren här om man bara tittar ut. Körsbärsträden är överblommade sen länge och det mesta är ganska grönt. Hur det gått till med iskylan vet jag inte, men så är det.

Men värmen kommer. Jag misstänker att våren liksom hoppas över i år och att det mer eller mindre blir sommar direkt. Från vinterjacka till ingen jacka typ. Och med värmen så kan man börja ha klänningar utan flera lager koftor och tjocka strumpbyxor. Därmed kommer jag till bilderna i inlägget här, nämligen klänningar som jag gillar och som är till rabatt hos Cellbes. Nästan alla klänningar här i alla fall.

Jag är som jag sagt många gånger inget fan av småblommigt. Jag köper och sen använder jag oftast inte det, med några få undantag. Jag känner mig tantig i småblommigt och trivs bara inte. Mamma är likadan och gillar inte heller det mönstret så det går kanske i arv? haha. Men stora blommor gillar jag om de är i rätt färger, som på den här skjortklänningen från Zhenzi. Klänningen är vid och väldigt skön. Och har fickor! Det är alltid en bonus, i alla fall om de sitter rätt och inte gör att höfterna ser ännu bredare ut. Länk blommig klänning.

Zhenzi är ett plus size märke så storlekarna börjar från 42, dock är den här klänningen (iaf hos Cellbes) utplockad i storlekarna. Kanske får de in returer så om ni är sugna hade jag hållit utkik ändå, för på så sätt har jag fått tag i flera plagg som varit slut. Jag har deras storlek L som är 50/52 och ganska vid i modellen. Den här är inte med på rabattkampanjen, jag tror att den bara gäller Celles egna märke.

Några klänningar som är med i kampanjen är dessa i trikå. Jag köpte en svart förra sommaren och jag älskade den. En perfekt slänga-på klänning. På med sandaler, sneakers eller ballerinor och så är man klar. Länk trikåklänning (har länkat den gröna men det är ju bara att väja färgen man gillar).

Jag vet inte vilka fler färger det blir för mig i år, för fler blir det, men kanske den här gröna eftersom den var slut när jag skulle hugga den förra sommaren. Bra pris nu dessutom.

En annan storblommig som jag har kikat på men inte beställt är den här med vallmon (jag gillar verkligen det engelska namnet på denna blomma – Poppy, och hade jag haft en dotter hade hon kanske fått heta det…). Jag är lite osäker på de dubbla lagren dock, den blir liksom mer damig då. Men med ett par vita tygskor så blir den enklare. Eller röda ballerinaskor kanske. Länk vallmo-klänning.

Jag tror jag kommer att beställa hem denna och prova för mina ögon dras till den varje gång jag ser den…

Sen den här enkla svarta(finns i flera färger) trikåklänningen med trekvartsärm. Den här har jag men jag har bara inte hunnit fota den än. Den lär bli flitigt använd i sommar vill jag lova. På med sneakers, crossbodyväska och bara köööör! Länk svart trekvartsklänning.

Jag vet att jag visat den här många gånger men jag tycker så mycket om den, framförallt färgen. Jag är egentligen ingen spets-tjej, men den här gillar jag. Plus att det är så praktiskt för man behöver oftast inte stryka den. Och rött är INTE bara för tomte-årstiden. Rött är sött hela året runt. Bara kolla alla som bar rött på elle-galan. Så räds icke rött även på våren och sommaren. Sen finns den ju i fler färger också… Länk spetsklänning.

Som rosa…och grönt och svart.

En vit linneklänning är jag också lite inne på. Jag är inte en linne kvinna heller, men jag tycker att det är snyggt på andra så jag borde kanske lära mig trivas i detta material så många älskar.
Länk linnekllänning.

Trikå trivs jag däremot i som fisken i vattnet. Bekvämt ska det va. Och en lång svart trikåklänning kan du ha till både fint och vardags. Med till exempel guldsmycken och platta guldsandaler blir den fin till sommarfest eller en aw i solen. Och med sneakers eller happyflops kan du sticka iväg till ica och handla falukorv likaväl som en shoppingtur på stan med en vän. Länk svart lång trikåklänning.

Som jag skrivit så har jag gärna sneakers till klänning när jag vill ha den mer nerklädd och causal. De här rosa har jag funderat på att skaffa. De är från Tamaris och sköna att gå i. Det lilla jag hunnit gå än så länge alltså. Jag tänker att de rosa kan vara fina till många klänningar, förutom den rosablommiga jag har här i inlägget. Länk rosa Tamaris sneakers.

De jag har är de här vita(samma som de rosa alltså). Jag tog min vanliga storlek för nu har jag via flera felköp av storlekar hos Tamaris fattat att jag ska ta 38 som jag brukar. Jag tror att vecken på skorna är för att jag böjer mig ner och fotar skorna. Länk vita sneakers.

Och det här gillar man ju! Speciellt när det kommer till vita gympaskor – att kunna slänga in dem i tvättmaskinen så de blir fräscha igen.

Här har vi de vita igen, den här gången till en jeansklänning som också är ny. Den som var lite för tajt nertill i min vanliga 50/52. Och lite för stor upptill i en storlek större. Men tror den är bra för den som har samma storlek på hela kroppen och inte som jag som drar större nertill. Länk jeansklänning.

Om jag vore en stjärna (och orkade ge mig i kast med det)på att sy hade jag kanske försökt sy in den lite i sidan. Men jag kör nog bara på för det syns mest om jag liksom ställer mig som Jesus-statyn i Rio. Och det gör jag inte så ofta.

Det var några klänningstips, hoppas ni gillar. Kram på er!

1 reaktion på ”Många sköna klänningar”

  1. Tack för klänningsvisning av många fina klänningar! Köper nog den vita i linne. Tillhör dem som älskar linne på sommaren, så svalt och skönt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *