Jag har beställt billigt från Shein

I mitt förra inlägg hade jag min hjärteklänning på mig. Den köpte jag via Shein när jag ändå skulle beställa en drös andra saker, dock är det presenter så jag kan inte säga än vad det är haha. Men jag passade på att beställa lite till mig själv också när jag ändå höll på. Som klänningen, några örhängen och halsband. Det är verkligen superbilligt på den sidan. Sen är väl kvaliteten si och så. Ett halsband gick sönder när jag tog av det. Dock kostade det 11 kr så det var ok. Och berlocken kan jag sätta på ett annat halsband (för ja det medföljer både kedja och berlock för de 11 kronorna).

Nu är det verkligen fast fashion och kanske inte det bästa för miljön med Kina-prylar, men det är en helt annan historia. Jag beställde klänningen för att en sån hittar jag inte i Sverige, och definitivt inte i plus size. För Shein har jäääättemycket kläder i plus size. Roliga kläder! Inte bara svart, brunt, grått osv. Utan glada kläder! Sexiga kläder, eleganta, sportiga, casual osv. En del är jättetacky och annat fint.

Så även om materialen är billiga och kvalitén kanske inte är den bästa, så visar de ändå att man KAN göra dessa kläder för kvinnor som drar större storlekar. Det är tajta klänningar som är urringade till naveln, men också såna som den jag hade på alla hjärtans dag. Det finns insvängt och det finns rakt. Klänningar, kavajer, koftor, tshirts, byxor osv osv. Och återigen, i stora storlekar! Roliga kläder i plus size är annars lika ovanligt som att det inte skulle finnas fd Idol-tävlanden i Melodifestivalen.

Så alla företag som tycker att man inte kan göra insvängt, tajt, croppat osv i större storlekar kan ju bara ta sig i arslet. För det GÅR. Om man vill, och om man tycker att tjocka ska få klä sig som de vill och inte bara det som nådigt tilldelas i större storlekar. Såna här kläder får gärna finnas i Sverige också och de behöver inte kosta typ 89 kr för en klänning, utan i lite andra och mer hållbara material, jag tror att de hade gått åt ändå.

Så nu har jag beställt igen. Det blev några necessärer, några väskor, två klänningar(den på bilden här ovan har jag beställt för jag är helt galen i färg just nu), ett gäng diadem, någon hårklämma och vad det mer var. Jag skulle kunna handla så otroligt mycket mer. Som tshirts. Det såg jag först när jag hade lagt min beställning. Så det får bli en annan gång.

…eller varför inte en med svart humor?

Själva leveransen tar några veckor så det får man räkna med. Jag hittade nån ”dela och tjäna” länk ni gärna får gå in via. Den kan ni själva dela i era sociala medier för den är för alla. Det här är alltså inget samarbete mellan mig och Shein. Jag vet inte hur bra det funkar eller nåt, men här kommer den : Länk till Shein här.

Det finns något för alla. Den här och liknande är kanske inte så mycket ”jag” direkt. Men jag gillar att valet finns!

2 reaktioner på ”Jag har beställt billigt från Shein”

  1. Hej
    Visst är det kul med lite färg på plus zize, vilken storlek brukar du ta? Undrar mest för att jag tycker måtten funkar sådär och tänker att jag nog drar en storlek större än dig. Eller tycker du att det stämmer med storleken när man mäter?
    Tack för en bra blogg 🙂

  2. Har precis noterat att Cubus har många av sina kläder upp till 3XL, och att det även verkar finnas i butik. Har du testat något av deras plagg? Jag är nyfiken på att göra det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *