Gosiga Björne-jackan är invigd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu har det tack och lov varit såntdär härligt höstväder med blå himmel och hög luft(vad är egentligen hög luft?..jaja) i flera dagar och så skönt det är! För här i Malmö är hösten och vintern annars jävligt blåsig och regnig och det är nog det jag avskyr allra mest med Malmö, dvs att det är ett blås- och regnhål.

Speciellt med tanke på att eon har grävt ett hål vid sidan av huset så att grunden är blottad. Det kom fram att det behöver dräneras där och nu är verkligen fel tid med tanke på att det regnar och börjar bli kallt. Så en grop som fylls med regnvatten är väldigt o-optimalt.

Men nu har det som sagt varit fint i några dagar så det har torkat upp vilket vi är tacksamma för. Idag var jag ute och fotade den där gropen för Thomas behövde bilderna. Då passade jag på att inviga min mysiga teddyjacka från Cellbes för första gången. Så himla gosig.

Dock är bilderna från i förrgår då jag till och med hade lite smink på mig. För det har jag inte än då jag sitter vid datorn och jobbar och inte blivit färdig att duscha och fixa mig än. Men det kommer för jag tänkte sticka iväg och handla snart, och för att inte skrämma slag på folk med mitt trötta fejs så blir det lite färg på kinder och ögon.

Här är jackan. Den är i teddymaterial så ja, man känner sig lite som Björne men skit samma tycker jag. Björne är ju dessutom gullig (och lite lite obehaglig, som alla i dräkt är enligt mig). Länk jacka.

Jackan finns även i svart och det blir kanske mindre Björnes magasin, men jag som älskar svart fastnade ändå mest för den här ljusbruna. Jag har storlek 50/52 och den är normal till lite rymlig kan man väl säga. Finns i 34/36 till 62/64.

Stor skön huva som synes.

Färgen är mer som den här bilden, dvs inte så gråbrun som de andra bilderna, men inte riktigt så här rödbrun kanske. Mer ett mellanting. Ljusbrun helt enkelt.

Här gosade jag lite med mig själv om det inte framgår av bilden (ser halvt ut som om jag ska äta upp fotografen, och nog för att han är en godbit, men det var alltså inte det som var meningen här :P)

En perfekt jacka för att ge mig ut på cykelturer och annat med Thomas och Malin.

Dags för tvagning av hår och kropp nu, ha en fin eftermiddag och kväll alla.
Kram!

1 reaktion på ”Gosiga Björne-jackan är invigd”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *