25 procent på ett helt köp

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er finingar. Jag hoppas ni har en bra lördag trots allt som händer. Jag vet att många kanske tycker att kläder är petitesser i nuläget men jag kör ändå på så får ni ta eller strunta i mina tips helt enkelt. Hoppas det känns okej för alla.

Det jag ville tipsa om idag är att Cellbes har 25% på ett helt köp med kod 2209. Det gäller Cellbes eget märke så det är såna kläder jag tar med i inlägget. Jag själv brukar ha storlek 50/52 i detta märke, och om jag har en annan storlek så har jag skrivit ut det.
Länk till Cellbes här.

Det med storlekar kan vara känsligt för många. Det är kanske inte så kul att berätta att man har en stor storlek när normen är mycket mindre än 50/52, men nu är det så här det är och jag känner att nej varför ska man behöva tänka så? Vi är olika, vi ser olika ut i kroppen och behöver olika storlekar. Och ibland behöver jag större än jag brukar, och nån gång mindre. Men skit i de där siffrorna eller bokstäverna i nacken på plaggen. Ha kläder som passar och som du trivs och känner dig fin i. Det är huvudsaken. Kram på er!

Den här ser ju så gosig ut! Både att ha inne om man är en fryskyckling som jag, eller ute nu i vår. Perfekt till trädgården (jag hade nog tagit den mörkrosa om man ska ha den när man rotar runt i rabatter och sånt pga skitar ner mig) eller gå ut med hunden, sitta i uterummet eller vad man nu tänker. En gosig jacka helt enkelt. Jag kommer att beställa i den här färgen. Länk fleecejacka.
Men den ser fin ut i den här mörkrosa färgen också. Så jag har kanske inte bestämt mig helt och fullt än då den här är mer praktisk. Vi får se. Länk här.
Jackor är ju en sak som är ganska dyrt, så här kan 25% verkligen löna sig. Kika runt efter vad du gillar eller kolla in mina tips här. Som trenchcoaten jag visat förut och jag skrev då att jag kommer att byta den då min vanliga storlek blir för liten över höfterna. Det problemet har jag alltid med kappor så det är inget nytt. Men jag tänkte att kanske kanske 50/52 kan funka om det är tillräckligt a-formad. Det var den inte. Så en storlek större i den här för mig. Finns även i svart och beige.
Länk trenchcoat.
Jeansjacka på våren och sommaren blir aldrig omodernt. Sen kan det ju vara mer eller mindre populärt, men som jag säger till bonusdottern – skit i vad andra tycker, tänker och gillar och kör på det DU tycker om själv så blir det alltid bäst. Om jeansjacka är modernt eller inte i vår vet jag inte och bryr mig inte heller. Länk ljus jeansjacka.
Ljus eller mörkare jacka är upp till var och ens smak. Helt ärligt hade jag nog velat ha en mitt emellan de här två nyanserna men om jag ska välja mellan dessa så tar jag den här mörkare blå. Länk mörk jeansjacka.
De här hängselbyxorna har jag ju skrivit om förut och de har varit slut i storlekarna, men när jag de senaste dagarna kollat så har de funnits igen i flera storlekar så jag antar att det är returer. Det är som alltid mitt tips om man gärna vill köpa ngt – dvs kolla kolla kolla för det kan komma in en retur (många beställer ju flera storlekar samtidigt eller så kanske man bara ångrat sig) om man har tur. Så har jag lyckats haffa saker flera gånger. Så ge inte upp om ni spanat in ngt som verkar vara utplockat. Länk snickarbyxor.
Jag har 50/52 i mina om ni undrar över storlekar och sådär. De är stretchiga och sköna. Just i detta nu när jag skriver (lördag kl lite i 14 så finns de i fyra olika storlekar, och min är en av dem).
Den här klänningen har jag. Den är så otroligt skön ska ni veta och även om jag inte brukar gilla mycket mönster, speciellt inte när det är småmönstrat, så tycker jag om den här. Även Thomas som inte heller gillar mönster tyckte att den här är fin på mig. Så om ni vill ha en skön klänning – köp. Finns även i vårigare färger, men jag tycker att den här med svart botten är finast. Länk klänning.
Den här visade jag häromdagen. En längre stickad tröja i den klassiska vår/sommarkombon marin/vitt. Nu är den alltså också till 25% rabatt. Länk tröja.
Den här rosa(går lite mot lila) tröjan har jag också. Den är både skön och fin tycker jag. Dock blev bilden där jag har den på mig allt annat än fin. Eller, bilden blev bra men jag ser inte klok ut. Så jag ska ta en ny och visa. Men det är nu den är rabatterad så jag tar med den på modellen. Jag lär ha min en hel del i vår kan jag ju säga (finns i 4 färger). Länk rosa huvtröja.
Ni som följer mig har förstått att jag älskar hoodies och har ett gäng(host host) såna. Och ja, jag ÄR sugen på en till. Det är jag alltid. Jag menar, mjukt och skönt, ser fräscht ut och funkar hemma i soffan och på stan – vad finns det att inte gilla? 😉 Hur som helst så är jag inne på att kanske beställa den här blå. Eller gröna, möjligtvis lila. Den finns i 8 färger så för oss velpottor kan det vara lite svårt att bestämma sig. Men jag tror blå för mig. Kanske. (ev letar jag upp de matchande brallorna också). Länk till hoodisarna.
Den här lättviktskappan hade jag jättemycket i höstas och kommer ta fram den nu snart igen. Förmodligen funkar den på dagarna redan nu, men på kvällarna är det ju fortfarande snorkallt och då vill jag ha vinterjacka. Men som sagt, den här är en jättebra övergångsjacka. Finns i 4 färger. Länk lättviktskappa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *