Fotostund vid fina utsikten

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Ikväll stack jag och Thomas ut en sväng för att njuta av de sista solstrålarna innan de dök ner i Öresund. Så vackert. Och så jäkla kallt! Det känns som att våren är på ingång men värmen lär nog dröja ett tag till. Meeen, imorgon är det mars och sen går det snabbt!

Dn här tröjan är himla skön! dock kanske den är i tajtaste laget om magen, men äh det får vara så. Magen är ju där ändå liksom. Länk tröja.
Och över den har jag en marinblå trenchcoat (ränderna på tröjan är också marinblå). Dock behöver jag en större storlek kände jag. Jag packade upp den från plasten här uppe på utsikten när vi fotade. Den veks ihop och ner igen. Men den är himla snygg så jag tror allt att jag vill testa en storlek större. Jag brukar ha 50/52 men här får det bli en storlek större.
Länk trenchcoat.
Den här storleken passar över axlarna, men jag är större nertill och då blir det som alltid knepigt med kappor.
Vi tog bilder här uppe vid Luftkastellet. En utsiktsplats över sundet och bron över till Köpenhamn.
Så vackert utan filter.

2 reaktioner på ”Fotostund vid fina utsikten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *