Julens röda klänning

Hej på er! Hur går det med julstöket? Är klapparna klara och köttbullarna förberedda? För min del har jag någon klapp kvar. Jag köper inte till så himla många längre, det var skillnad förr när jag hade pojkvän. Då var det till hans familj också. Och honom. Och min bror. Och bytte med fler vänner. Men nu är det inte så många så det där är typ fixat. Men jag ska ge mig ut en sväng på stan nu ändå och kika. Det lär vara tjockt med folk så vi får väl se hur länge jag står ut 😉

Jag tänkte visa den där klänningen jag köpte på Kappahl för ett tag sedan som jag ska ha på julafton. Jag tror inte att jag lagt upp den va? Bara typ halva. Men här kommer den.
Ja jag får väl ha ett par bättre trosor som inte ger de där vecken och groparna liksom. Eller så struntar jag i vilket. Det är ju bara släkten som ska se mig. Och vad de tycker bryr jag mig inte ett dugg om. Självklart är de viktiga för mig, men vad folk anser om hur jag ser ut och vad jag gör är något jag bryr mig allt mindre om.
Jag gillar ärmarna på klänningen. Att de är mer bredribbade är så snyggt. Och ja, jag lär matcha med röda naglar. Det här laget är så snyggt i verkligheten. Från OPI och heter Ro-Man-ce on the Moon (de har roliga namn på sina lack). Det kommer från senaste Starlight kollektionen.
IMG_0901.JPG Jag kommer inte att ha det där hjärtstrasshalsbandet på mig. Det testade jag bara till för att visa effekten med halsband. Nej jag ska ha det här. En katt i julstrumpa. Också från Kappahl men det fanns inte kvar i den butiken när jag provade klänningen. Men det här blir det alltså. Jag får se vad jag sätter i örsnibbarna.

Jag ska gå och hämta ut skorna från Lola Ramona idag så får jag se om jag ska ha dem till. Ofta sparkar jag ändå av mig skorna efter typ fördrinken 😉 Men man vill ju vara fin i början i alla fall.

Sådär, dags att lägga på smink och ge mig iväg sen.
Kram!

Kolla mer

4 comments

 1. Tjäääna! på dig Louise – jag har oxå fixat klart mina klappar förutom två som ska få papper på sig:) Tänkte rulla köttbullar i morgon , har handlat all annan mat idag. Skönt att ha det fixat.
  Städa får vi göra till veckan. Mina tre stora ungar kommer hem på julafton. Två av dem har respektive med sig – kul för min minsta dotter ( 11 år ). Så det ska bli mysigt.
  Fast först på dan åker vi till min sambos föräldrahem -1,5 km härifrån.
  Då vankas det grisfötter för den som vill ha! ! Nää tack jag tar med lite julkorv istället; ) Han har åtta syskon också som är uppväxta med den traditionen.
  Klänningen är jättefin på dig 🙂 skönt med något mjukt och följsamt när det blir mycket sittande. Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig än.
  Tar något jag har i garderoben.
  Nähä ! Nu ska jag ta en dusch sen blir det lördags mys i soffan framför tv:n
  Ha det så bra mvh.Marita utanför Falkenberg

 2. Hej Louise.’
  Jag har köpt den underbara duffeln i petrolblå så snygg
  när man är blond. La Redoute har nu rea på den som du har i röd
  duffel kolla där. Jag är jätteglad för min och fått komplimanger hur fin den är.
  Tack för tipset
  Kram L

 3. Jag firar inte jul, har inte gjort det sen jag var 13. Har aldrig fattat grejen med stressen, hetsen och eländet. Skulle kunna utveckla det mer men orkar inte. Gillar klänningen, härligt skön färg. Och du, kvinnor ska ha kurvor. Så är det bara.

  1. För mig innebär det sällan stress och hets som tur är Älskar julen. Kul att du gillar klänningen, det gör jag också God Jul (även om du inte firar).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.