Visade rumpan och valde bild till Tinder

Hej på er! Jag hoppas att ni haft en bra helg och är taggade inför en ny vecka? En vecka som innebär att vi går in i februari. Hur fort gick inte januari? Dagarna bara brakar förbi så snabbt att jag inte ens riktigt hunnit med att blogga. Jag hoppas att februari går lika fort för det är verkligen en hatmånad för mig. Det är vinter, grått och fult. Februari är årets tisdag. Men i år händer det en del kul i februari så det ska nog gå att klara mig igenom den också 🙂

Helgen då? Tja den har inneburit en del farande till Ikea, Biltema, Eko, Emporia, Jula och allt vad det var. Och K-rauta också som är den tråkigaste av dem alla. Jula är väl inte heller en höjdare (förutom i julas när vi skulle skaffa ljusslingor, grangirlanger och sånt kul) så där stannar jag ofta i bilen.

Inte hål på grund av för slitna utan förmodligen för att jag fastnat. Hur jag inte kunde märka det är ju en annan femma…

Ett av besöken på Emporia innebar bland annat att vi införskaffade jeans. På Myrorna. Vi hittade ett helg gäng märkesjeans till Thomas för cirka 200 kr/par. Inte illa för till exempel Dolce & Gabbana. Till mig blev det ett par från Lindex som jag sett tidigare och som turligt nog fanns kvar. Det är ett par precis likadana som jag redan hade, därför skippade jag dem tidigare.
Men i torsdags tror jag det var, ja då måste jag ha fastnat i något för det var ett stort hål i röva. Jag trodde först att Thomas menade det redan färdigslitna hålet på fickan och bara ”ja men det SKA vara där”. Sen kände jag efter och insåg att jag hade en reva på cirka en decimeter. Fan! Så nu blev det att införskaffa de där från Myrorna för 99 kronor.

Tyvärr är det ganska svårt att hitta snygga kläder i större storlekar på second hand, men ibland så. Hade jag däremot haft en mindre storlek hade jag förmodligen köpt en hel massa på Myrorna på Emporia. Jag hörde att en av säljarna sa till en annan kund att just där får de in mycket märkeskläder eftersom de inte säljer lika bra i övriga Myrorna i Malmö.

I fredags hade jag namnsdag (Erika) så förutom köttbullarna på Ikea så blev det semla för att fira detta 😀 Allt som går att fira bör firas tycker jag. Och faktum är att jag alltid blir uppropad i väntrum hos doktor och liknande som Erika. Det står Erika Louise Flink i mina papper. Så därav Erika, som jag inte alltid reagerar på och det har hänt mer än en gång att läkaren gått iväg innan jag hunnit fatta att det var min tur.

När vi ändå håller på kan jag skriva om Flink och Flinck också. Släkten stavar med Flinck och har alltid gjort (jag har till exempel en släkting- Johan Flinck på Aftonbladet som stavar med ck i sin byline). Men i kyrkböckerna blev det Flink och därför står det så i alla myndighetspapper och annat. Så när jag skriver under saker måste jag tänka till för annars sitter där snart en nitisk jäkel som påpekar felet. Det har bland annat hänt på posten. Jag skulle eg inte fått ut mitt paket för det stod Flinck och inte Flink. Så det fick jag ändra hos till exempel Cellbes, Ellos och såna. Jag har tänkt ändra men då ska man ju fippla med nytt körkort, pass osv så det har inte blivit av. Därav olika stavning i till exempel min mail och när jag skriver adress. Där har ni den långa versionen 😛

Vi var på Elgiganten också och där kollade jag på en ny mobilkamera. Jag behöver verkligen en om jag ska fortsätta blogga, speciellt på vintern när det är så kasst ljus större delen av dygnet. Här tog jag ändå med blixt men det blev ändå grynigt.

Utan blixt ska vi ju inte ens tala om. Min gamla Iphone 6s funkar när ljuset är bra, men vid sämre förhållanden så…nä. Men det är ju så jäkla dyrt med en ny lur! Och att dra fram systemkameran för en snapshot gör man ju inte direkt. Med mina små händer är det dessutom nästan omöjligt att ta en selfie med en sådan. Vi får se hur jag löser detta.

Igår (söndag alltså) åkte Thomas iväg för att jobba så jag åkte till lägenheten och där roade jag mig med att göra #dollypartonchallenge. Det vill säga göra det Dolly Parton gjorde på sin Instagram och valde bilder som är typiska för de olika plattformarna. Som ni ser valde jag en redigt fin en till Tinder. För OM jag ens hade den appen längre (det har jag inte) är jag ju inte på jakt efter någon(har hittat den jag vill ha så ingen annan har en chans ändå), så det vore rätt kul att lägga in en sån bland alla putande, plutande bilder där. Jag misstänker att det blivit cirka noll högersvep, haha.

Glasögonen är från när jag testade olika bågar för ett bra tag sen. Än har jag inte skaffat nya, men måste snart. Sist jag kollade synen var för cirka 14 år sen då jag skaffade ett par smala, och då moderna brillor att ha när jag till exempel kör bil. Jag misstänker att det hänt en hel del med synen sedan dess…

Nu ska jag ta och ge mig ut på stan och se om jag hittar något nytt att tipsa er om. Kanske kanske det har kommit ut något kul även i butikerna och inte bara på nätet.
Kram!

10 reaktioner på ”Visade rumpan och valde bild till Tinder”

 1. Ja att köpa secondhand är både billigt, pengarna går till välgörenhet (en del i alla fall) och det är återvinning. Sen är det svårt om man som jag har större storlekar, men ibland så 🙂 Hoppas du gör något fynd.

 2. Mina egna favoriter som jag har säkert 12 par av är ett par från Kappahl som håller in utan att bli för tajta. De finns i svart, beige och vitt. Jag har min vanliga storlek (48/50) till vardags, men om jag vill ha extra hålla-in effekt går jag ner en storlek. Så jag har alltså båda storlekarna. Länk här: https://www.kappahl.com/sv-SE/dam/underklader/trosor/brief-shape-trosa/151589/

  Vill du ha en mjukare trosa med mindre hålla-in effekt, men dock lite, så är de här också sköna: https://adtr.co/nnbPKH

 3. Men vad konstigt. Mina kanske inte heller fastnat i något då? Fast de var ju inte slitna så det är märkligt att de bara spricker så. Tack för att du läser 🙂

 4. Hej!
  Vad bra att jag fick tipset om Myrorna på Emporia!
  Nästa gång jag är i Malmö (om 14dagar), ska jag åka ut dit och kolla. För övrigt har jag köpstopp, men Myrorna är bra, pengarna går ju till något bra också.

 5. Här du något tips på trosor? Tycker det är jättesvårt att hitta sköna som även håller in lite.

 6. Mina lindexjeans gick också sönder på exakt samma ställe! Hände för några månader sen när jag hoppade in i bilen och hade inte fastnat någonstans! Tack för en bra blogg förresten! 😃

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *