Fler skönhetsnyheter från DB Expo

Nu har det hunnit gå snart två veckor sen jag var i Stockholm på Daisy Beauty Expo. Tiden flyger verkligen. Jag har ju dock inte hunnit visa alla bilder från lördagens skönhetsmässa och alla nyheter jag fick kika på. Så här kommer några fler.

I Depends rum kunde man chilla, dricka bubbel, få lösögonfransar ditsatta av ett proffs, kolla in nyheter samt få naglarna fixade. Jag gjorde allt. Såklart.

Några av alla härliga människor som besökte Expot. Ida (spindelsven.se) poserade medan de andra var upptagna med annat 😀

På första bilden står det i ballongskrift ”Marcel x Depend”. Det är youtubern Marcel Jehrlander som tillsammans med Depend tagit fram nya tjusiga lösögonfransar. Tyvärr missade jag att ta bild på honom.

När jag fått nya lösfrallor slog jag mig ner för lite manikyr.

Det tog cirka 2 sekunder att välja färg. Bums sa jag den här. ”Lost in Layers” heter nyansen.

Fina Elin Fagerberg (elinfagerberg.se) fick sina tassar fixade samtidigt som jag.

Pixi hade den finaste fondväggen av dem alla. Tjusigt!

Tjusiga var även deras paletter med glitterskuggor. Jag vill HA denna. Nu.

Glitterskuggorna finns även i en annan palett där man hittar den gröna, silvriga och blå skuggan. Samt en vit, mer genomskinlig ”unicorn” nyans.

2020 är det rouge som gäller. Efter att det ska vara glow så en del sett ut som en guldtacka i aniktet, ska det nu vara rosiga kinder. Själv är jag väldigt förtjust i stift som är lite transparenta. Så det här hade suttit som en smäck på mig.

En stor nyhet som blivit väldigt omskriven är topsen man kan använda om och om igen. Tusen gånger. Eller om det var två tusen? Man använder och sen tvättar man av. En för öronen, och en för sminket. Jag har inte testat men det låter ju väldigt bra att slippa slänga alla dessa tops. ”Last swab” heter dessa återanvändbara tops. Finns på Lyko för 114 kronor.

I Indy Beautys monter kunde man bland annat kolla in den här nyheten – en hundra procent vegansk ansiktsmask.

Och den här – krämen man kan zappa bort finnar med. Eller, kanske inte riktigt så, men man kan punktbehandla även när finnen brutit ut och inte bara förebygga.

Håret ska ju också ha sitt. Som kosttillskott för att hjälpa det må bättre. Det här från New Nordic testar jag just nu för att se om det kan hjälpa mitt gräsliga, torra hår. Håll tummarna!

Is Clinical Innovative Skincare Clinical, eller Is clinical som det står på förpackningarna är ett amerikanskt high end märke inom hudvård. Produkterna är dyra men ska å andra sidan göra underverk för huden. Speciellt om man som jag är medelålders med fina linjer (inga djupa veck än så länge. Förutom argrynkan mellan ögonen) och tycker att huden ser allmänt glåmig och livlös ut) ska den vara extra bra för att släta till, strama upp och jämna ut. Hej anti aging-krämer vad jag känner att jag behöver er nu.

Vad sägs om en duschtvål i mousseform? Vad sägs om att den doftar melon, donut, tropisk drink eller sockervadd? De härfrån Bilou doftade ljuvligt när jag tog mig en djup sniff.

Mr & Mrs Tannie är ett svenskt märke med brun-utan-sol produkter. Jag gillar verkligen förpackningarna som är hur snygga som helst med det vita, turkosa och guldiga. I serien hittar man bland annat ett bodybutter so återfuktar huden, en mist där strålen är väldigt finfördelad. Den är mer som ett spraymoln än som en blomsprutare från Ikea. De har även en färgad mousse där spårfärgen gör att man ser brun ut på studs om man råkar ha lite bråttom. Den riktiga färgen kommer efter cirka 6 timmar. Märket lanseras i februari men jag har redan hunnit testa. Återkommer med recension.

Många av märkena på mässan var nya för mig, så känn er inte udda om inte ni heller känner till dem. Ett av märkena jag inte kände till sedan tidigare var Briogeo. Några av deras serier heter Don’t Despair, Repair!
Be Gentle, Be Kind, Scalp Revival och Blossom & Bloom. Det senare har jag nu testat i schampoo och conditioner. Och jag gillar det! Blossom & Bloom är en serie för fint hår som bland annat innehåller ginseng. Schampoot ska stärka håret och fördela det så att det känns fylligare. Och det gör det. På mig funkar dessa produkter väldigt bra. God doft och bra effekt. Så tummen upp för dessa.

Eftersom mitt hår är väldigt torrt och risigt var jag lite extra intresserad av allt som kan fixa till burret så gott det går. Så Don’t Despair, Repair! låter ju absolut som något för mig. Jag blev så pass nyfiken på denna hårmask som sades vara superbra, att jag nu beställt en för att se om mitt hår blir gladare. Jag hoppas på det, men precis som med andra produkter jag testat så ber jag att få återkomma när jag har mer att säga.

Kram på er


2 reaktioner på ”Fler skönhetsnyheter från DB Expo”

  1. Det låter absolut intressant. Jag tror dock att jag har en Moroccan oil någonstans jag ska testa först, och har en annan olja också. Annars får det bli en Maria Nila. Tack för tipset

  2. Räddaren i nöden för mitt torra hår blev True soft argan olja från Maria Nila, den bästa hårprodukten jag nånsin haft! Fördelar 1-2 pump i handukstorrt hår och låter det självtorka. Den är dryg så den räcker länge!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *