Vinter möter vår i rosa stickat

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

God middag kära ni. Har ni fått vårkänslor än? Såhär i januari. Så jävla galet alltså. Körsbärsträd blommar och fåglarna kvittrar som tokar. Nu! Så fel som det kan bli. Det borde vara snö och kallt nu. Kanske inte snö i Malmö, men på andra ställen. Istället är det plusgrader och folk börjar känna att våren är på gång. Det tror jag dock inte att den är. Inte utomhus i alla fall, däremot att vi vill inreda ljust och med blommor efter julen. Så även jag.

I butikerna är det dock varken vinter eller vår just nu. Mer bara en massa skittradiga höstkläder som blivit över och som nu är på rea. Som ni kanske märkt har jag inte tipsat så mycket om reorna eftersom det är utplockat i storlekar om det skulle finnas något snyggt. Men mest för att det är så tråkiga kläder kvar. Det har ju kommit in en del vårnytt, men inte så mycket och inte i min smak tyvärr. Så jag hoppas att det kommer in laddningar med snygga kläder snart för provrundor just nu ger inte ett enda dugg.

Jag gav mig ut en sväng häromdagen men nope, inte ett plagg provade jag. Däremot hittade jag en fin tröja för ett par veckor sen. Passande för vintern, men i en vårljus färg.

En rosa kabelstickad tröja sitter inte helt fel nu. Vinter möter vår. Länk tröja.

En sak jag beställt nu och som funkar året runt är jeans. Jag hoppas att de kommer i dagarna så ska jag visa. Men till dess så tänkte jag lägga upp fler bilder från Daisy beauty expo. Hoppas ni gillar det.
Kram

2 reaktioner på ”Vinter möter vår i rosa stickat”

  1. Hej, jag skulle uppskatta en liten uppdatering kring dina ögonbryn:) hur ofta fyller du på exempelvis? Tack för ditt bloggande:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *