Vårfräsch outfit med solbrillor på näsan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er mina fina. Jag hoppas att ni mår bra och sluppit förkylningar, covid och annat elände utan bara har det fint. Idag har det varit svintrist väder här med grå himmel, men imorgon DÅ ska det bli fint. Och varmt. Upp till 15 grader tydligen. I alla fall enligt vad de sa häromdagen. Det kan ju ha ändrats sen dess men jag tänker leva på hoppet om sol, tunnare kläder och solbrillor imorgon. Det och lite ljusare kläder vore så härligt. Därför tänkte jag ge er ett litet tips på hur jag vill se ut. Enkelt och våfräscht.

Jeansen på bilden har jag redan men de guldiga sneakersen, blusen och koftan har jag tänkt klicka hem. Allt är från Cellbes, så även solglasögonen under collaget, men av någon anledning kunde jag inte få med dem i collaget så det fick bli ett par svarta som jag inte ens vet om de finns kvar…men lite för syns skull liksom. Så har ni länkar på de jag vill ha under respektive bild.

De här snygga vill jag ha på näsan i vår. 199 kr är dessutom en rimligt och bra pris 🙂 Länk solglasögon med stålbåge.
Och de här också. Dessa är finfina till både jeans och klänning, de övre har jag nog mest till jeans skulle jag tro. Men det är jag det 🙂 Självklart kan man kombinera som man känner för, men jag personligen gillar ofta plastbågar till klänning.
Länk solglasögon.

Ha en fin tisdag vänner, oavsett väder och vind. Kram på er

1 reaktion på ”Vårfräsch outfit med solbrillor på näsan”

  1. Gomorron!
    Ligger å väntar på mitt svar om covid. Har haft så ont i huvudet.
    Glad påsk!🐓🐤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *