Tillbaka i Osby igen

Godkväll mina fina. Nu ligger jag i soffan hos mamma och pappa och det är snart dags att släcka. Jag tog tåget upp ikväll för imorgon förmiddag är det dags för begravning. Ett sista farväl av min älskade mormor.

Vi vet att alla ska dö någon gång, men det är ändå så svårt när våra kära går bort. På tåget upp träffade jag på en väldigt pratsam kille som sa att han aldrig varit på begravning. Det har jag och det är hemskt.

Även om prästens ord, ev tal, låtar och psalmer må vara fina så är man där av en skitjobbig anledning. Jag ser fram emot att det är över för jag vill tänka vidare på min härliga mormor på ett ljust sätt. På våra påhitt och roliga samtal.

Nu är det sovdags och när morgondagen är över hoppas jag kunna få ur mig fler och mer regelbundna inlägg här. Som till exempel visa en härlig vinst jag hade turen att kamma hem på fb nyligen. Jag ska hämta ut priset på torsdag så jag visar då. Men nu sova alltså.

Stor kram till er ❤️

15 reaktioner på ”Tillbaka i Osby igen”

 1. Usch nä begravningar är inte roliga, även om jag inte varit på så många än (Pappas för 10 år sen och mammas för 2 år sen var jobbigast)
  Jag hatar att gråta så folk ser mig så jag försöker distrahera mig genom att räkna upp glassar i huvudet. Knäppt men det funkar.
  Kram ♡

 2. Tack så mycket Malin. Ja begravningar är något man helst inte vill gå på. Tyvärr har jag varit på fler såna än bröllop 🙁 Kram ❤️

 3. Jag beklagar Anne-Charlotte. Att förlora någon nära känns bara så jäkla orättvist. Min bror dog för 10 år sen så jag kan tänka mig hur det känns. Stor kram!

 4. Jag beklagar verkligen Emma. Det måste vara så tufft för dig. Jag hoppas att du har folk runt dig som finns där för dig <3 Begravningen idag gick bra och det blev så fint. Stor stor kram till dig <3

 5. Oj och fy, jag känner verkligen med dig. Det måste varit en fruktansvärd upplevelse även om tack och lov inte minns så mycket av den dagen. Tack för att du tänker på mig. Kram

 6. Tänker på dig. Senaste begravningen jag var på var för två år sen. En nära till mig dog plötsligt framför ögonen på en endast 30 år gammal. Så himla jobbigt och ärligt minns jag inte nåt av drn dagen.

 7. Vet precis hur det är!
  Min mamma somnade in strax efter midnatt söndags och jag kan inte förstå att hon är borta – min mamma! 😥😭❤️
  Bävar för begravningen, har varit på alldeles för många och det är så jobbigt!
  Hoppas det gick bra och ni fick ett fint farväl!❤️

 8. Tänker på dig och din familj och hoppas att det går så bra som det kan gå. Det är verkligen jobbigt med begravningar då någon man stått så nära gått bort. Kram ♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *