Jag vill krama er allihop

Godkväll kära ni. Tack alla som skrivit meddelanden, kommentarer eller på annat sätt tänkt på mig idag. Nu har vi sagt hejdå till mormor och det var en jobbig men fin stund i kyrkan, och sen lite lättsammare när närmsta släkten gick över till församlingshemmet för att äta och umgås lite. Det blev som mormor hade velat. Förutom det här med corona som gjorde att andra som ville komma på själva begravningen inte kunde det på grund av 50 personersregeln. Men det blev fint för oss som var närmast i alla fall.

Jag vet att många av er upplevt stor sorg när nära och kära gått bort och jag är glad att flera av er delat med sig lite. Om jag hade kunnat hade jag velat kramat om varenda en av er ska ni veta. Min blogg må vara en hel del yta när jag tipsar om kläder och smink, men för mig är den så mycket mer än så. När jag mått riktigt pissigt för att uttrycka det rakt, så har ni funnits där. När jag är glad så glädjs ni med mig. Om jag tappat energin så peppar ni. Kort sagt så är ni fantastiska. Visst finns det en del rövhattar också, men de är få och de är egentligen inte värda att ens nämnas. Det är ni bra människor som läser som räknas.

Ibland tänker jag att okej, det är kanske dags att lägga ner bloggen för numera är det mest Instagram och Youtube som gäller. För egen del gillar jag Instagram, men det är inte speciellt personligt. Kanske mer med stories men de orkar jag sällan kolla på. Och långa youtube videos…njäe. Ibland kollar jag på de jag känner som har kanaler, men i det stora hela så är jag inte en sån som orkar titta på en massa videos. Kanske är det därför jag inte slukar serier på Netflix och liknande heller. Så visst funderar jag. Kanske borde jag youtuba lite? Men vad ska jag fylla det med? Så jäkla intressant liv har jag inte 😛 Så jag skriver. Kanske blir bloggar inne igen? Förhoppningsvis finns det fler som jag som gillar att läsa och scrolla lite hit och dit 🙂 Och framförallt för att jag känner att jag har er här. Efter min svacka nu med mormor och även en del innan, så är jag mer taggad på att blogga igen.

Imorgon ska jag följa med och städa ur mormor rum som hon hade den sista tiden då hon bodde på ålderdomshem (fast det heter ju inte så nu). Sen blir det att åka hem till Thomas igen. Och då ta itu med bloppisen igen. Förlåt ni som väntat men det här kom emellan och det hade jag inte riktigt räknat med som ni förstår.

Sorry för att inlägget drog iväg lite. Jag hade egentligen främst tänk tacka och sen kanske visa skorna jag hade på mig idag för de var så himla sköna. Men det känns konstigt nu så jag klämmer in ett inlägg till känner jag.
Stor kram på er mina fina!

5 reaktioner på ”Jag vill krama er allihop”

 1. Jag älskar att du bloggar.
  Så jag hoppas ju såklart också att du fortsätter skriva.
  Ta hand om dig och skriv när du orkar❤️

 2. Du ska veta att du betyder mycket också. Alltid nyfiken på vad du skriver om denna gång. Tycker om blandningen av högt och lågt. Och att du kan din grammatik och aldrig har några skrivfel,
  Ja, så bara fortsätt blogga!

 3. Vad glad jag blir över att du känner sån lust att blogga igen. Hade varit så tråkigt om du valt att lägga ner det. Tack för fina ord över oss läsare. Glöm inte bort att du också är fantastisk. ♥️ Jag älskar blandningen du har i din blogg.
  Vad bra att begravningen blev fin, och som din mormor önskade. 🌺

 4. Hoppas du fortsätter med dina tips. Har köpt många snygga kläder som jag inte hade vetat om annars eftersom jag inte är speciellt smal. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *